Inboedelverzekering

verzeker je inboedel goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

direct je huis verzekeren

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

inboedelverzekering

Jouw waardevolle spullen wil je zo goed mogelijk beschermen. Je onmisbare smartphone, een antieke vaas of je nieuwe bank; met een inboedelverzekering ben je binnenshuis verzekerd voor schade aan spullen. Want ook al ben je nog zo voorzichtig, een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Verzeker jouw bezittingen daarom goed en simpel tegen schade door brand, diefstal en storm met de HEMA inboedelverzekering.

inboedelverzekering HEMA

Je eigen woning richt je in met spullen die voor jou van grote waarde zijn. Wanneer dierbare of kostbare spullen sneuvelen door brand- of waterschade of ongenode gasten aan de haal gaan met jouw eigendommen, biedt een inboedelverzekering hulp. We kunnen je kapotte of gestolen spullen niet weer tevoorschijn toveren. Wel zorgt de HEMA inboedelverzekering ervoor dat je jouw woning opnieuw kunt inrichten, zodat jij weer zo snel mogelijk geniet van de alledaagse momenten in en om je huis.

waarom de HEMA inboedelverzekering

  • garantie tegen onderverzekering
  • tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket
  • online afsluiten en beheren
  • 24/7 schade melden

onze klanten geven ons een

79

waarom een inboedelverzekering afsluiten

Of je nu net een nieuw huis hebt gekocht of je complete inrichting wil vervangen; zonder dat je er bij stilstaat kan de waarde van jouw inboedel flink oplopen. En dat geldt dus ook voor de schade. Een lekkende wasmachine die jouw mooie houten vloer verpest, een barst in je hypermoderne tv of in het ergste geval een inbreker die er met sieraden, smartphones en andere waardevolle spullen vandoor gaat. Naast dat dit natuurlijk enorm balen is, is ook de financiële kater groot. Met een inboedelverzekering zijn jouw spullen beschermd en verzekerd voor de financiële gevolgen van brandschade, waterschade en diefstal. Een geruststellende gedachte.

eigen risico inboedelverzekering

Je kunt kiezen voor een eigen risico bij een gedekte schade van € 0 of € 150 per gebeurtenis. Het eigen risico bij schade door storm of schade die valt onder de aanvullende dekkingen glas of mobiele elektronica kun je niet kiezen. Hiervoor geldt altijd een eigen risico van € 200 bij schade door storm en € 50 voor schade aan mobiele elektronica. Voor schade die valt onder de dekking Glas geldt geen eigen risico

aanvullende dekking voor je inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van HEMA ben je gewoon goed verzekerd tegen een scherpe premie. Heb je net dat beetje extra zekerheid nodig en wil je extra risico’s uitsluiten? Dan kun je jouw inboedelverzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen:

  • Met een opstalverzekering verzeker je jouw woning goed en simpel tegen water-, brand- en stormschade en schade door inbraak.
  • Verzeker ramen en glazen deuren tegen schade met een glasverzekering. Alle ruitschade is met deze aanvullende dekking gewoon goed verzekerd.
  • Jouw huurhuis, volledig verzekerd. Met de dekking huurdersbelang is jouw woonplezier extra goed beschermd.
  • Verzeker je tegen schade die je zelf aan andermans spullen toebrengt met een aansprakelijkheidsverzekering.

Meer veelgestelde vragen

Huur je een appartement of heb je een koophuis? De kosten van een inboedelverzekering zijn afhankelijk van je woonsituatie. Je maandpremie wordt daarnaast berekend aan de hand van enkele factoren, zoals postcodegebied en gezinssituatie.

Je meldt de schade online en laat ons weten wat er precies is gebeurd. Daarna bepalen we de hoogte van de schade samen met jou, en soms is daar een expert bij nodig.

Bij de inboedelverzekering Extra van HEMA zijn veranderingen en verbeteringen aan de woning die de huurder voor eigen rekening heeft aangebracht standaard verzekerd tot maximaal 10.000.-. Je kunt het maximaal verzekerd bedrag met de aanvullende dekking huurders- of eigenaarsbelang uitbreiden tot 35.000.-. Bij de inboedelverzekering Basis zijn veranderingen en verbeteringen aan de woning niet meeverzekerd.

Er zit een verschil in de inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. Met de inboedelverzekering is schade aan jouw eigen bezittingen in je eigen huis gedekt. Met de aansprakelijkheidsverzekering dek je schade die jij zelf toebrengt aan andermans bezittingen.

Met een inboedelverzekering ben je verzekerd voor schade aan de spullen in je woning. Een opstalverzekering dekt schade aan je huis. Lees meer over het verschil tussen een inboedel en opstalverzekering.

bekijk veelgestelde vragen inboedelverzekering

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp