woonverzekering

verzeker je woning goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • garantie tegen onderverzekering
  • 24/7 schade melden
  • tot 15% stapelkorting
direct je huis verzekeren

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

woonverzekering: thuis goed en gemakkelijk verzekeren

Jouw huis en jouw spullen; het is je grootste bezit. Thuis is de plek waar je lekker en zorgeloos wilt leven. Bij HEMA snappen we dat je daar zuinig op bent. Daarom kun je bij HEMA goed en gemakkelijk alles in én rondom jouw huis verzekeren. Onze voordelige woonverzekering geeft je alle zekerheid die je nodig hebt. Een kleine prijs voor dagelijks woongenot.

HEMA woonverzekering

Een verzekering voor je woning (opstalverzekering) en je spullen (inboedelverzekering) regel je goed en gemakkelijk bij HEMA. Afhankelijk van jouw woonsituatie kies je zelf welke dekking je wel of niet nodig hebt. Op deze manier kun je de woonverzekering samenstellen die precies bij jou én jouw woning past.

Omdat wij willen dat je onbezorgd kunt blijven genieten, ook als het even tegenzit, heb je de woonverzekering van HEMA.

waarom je spullen en huis verzekeren bij HEMA?

  • Online afsluiten en beheren
  • Begrijpelijke voorwaarden
  • Ruime dekking, scherpe premie
  • Garantie tegen onderverzekering
  • Tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket
  • 24/7 bereikbaar bij schade

inboedel- en/of opstalverzekering

Of je nu eigenaar of huurder van jouw woning bent, met de inboedelverzekering zijn jouw dierbare spullen goed beschermd. Zijn deze bijvoorbeeld beschadigd geraakt bij een brand of verdwenen tijdens een inbraak, dan kun jij aanspraak maken op deze woonverzekering.

Een opstalverzekering wordt vaak verplicht door jouw hypotheekverstrekker. Hiermee ben je verzekerd voor schade die bijvoorbeeld door brand, storm of inbraak is veroorzaakt. Deze woonverzekering is bij HEMA alleen beschikbaar voor huiseigenaren, niet voor huurders.

meest gestelde vragen

De inboedelverzekering geldt voor je spullen in je woning, je tuin, je schuur of auto. Je electronica kun je wel extra verzekeren buiten de deur. Dat kan met de aanvullende dekking mobiele elektronica. Met deze extra dekking zijn jouw telefoon en laptop verzekerd tegen schade die ontstaat door verschillende ongelukjes, ook buiten de deur. Voor je het weet ben je weer online.

Met een inboedelverzekering ben je verzekerd voor schade aan de spullen in je woning. Een opstalverzekering dekt schade aan je huis. Lees meer over het verschil tussen een inboedel en opstalverzekering.

Bij HEMA snappen we dat je van al je spullen en jouw huis houdt. Je geniet van alledaagse momenten met alledaagse producten. Het is altijd lastig om de totale waarde in te schatten. Daarom verzekeren wij jouw spullen met de inboedelverzekering en je huis met de opstalverzekering voor een onbeperkt totaalbedrag. De woonverzekering groeit mee met de waarde van jouw dierbaarste bezit. Hierdoor ben je gegarandeerd nooit onderverzekerd. Wel gelden er voor bepaalde spullen maximale verzekerde bedragen, daarover lees je meer in de voorwaarden.

HEMA helpt je direct uit de brand met een goede, uitgebreide verzekering tegen brandschade aan jouw spullen of woning. Jouw waardevolle bezit verzeker je goed en simpel met onze woonverzekering.

Lig niet wakker van stormschade. De inboedel- en opstalverzekering van HEMA zorgt ervoor dat je niet wordt weggeblazen door hoge kosten. In het geval van schade aan je opstal geldt er wel een hoger eigen risico bij schade door storm van 250.-.

bekijk alle veelgestelde vragen

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp