caravanverzekering afsluiten

verzeker je caravan goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • zeer laag eigen risico
  • tot 15% stapelkorting
  • 5 jaar nieuwwaardedekking

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

caravanverzekering afsluiten: goede reis!

Met een gerust gevoel op vakantie? Dan is een caravanverzekering afsluiten de eerste stap. Wil je ook profiteren van een ruime dekking, een verrassend lage premie en standaard 5 jaar nieuwwaardedekking? Dan ben je bij HEMA aan het goede adres. Bovendien ben je met onze basisdekking standaard WA + Volledig Casco verzekerd.

Welke factoren bepalen de hoogte van mijn premie?

Voor het berekenen van jouw maandpremie kijken we naar verschillende zaken. Het bedrag dat je moet betalen hangt onder meer af van het soort, bouwjaar, type en de grootte van de caravan, het materiaal waar de caravan van is gemaakt en de aanschaf of nieuwprijs. Waar dit maandbedrag voor gebruikt wordt, lees je op de verzekeringskaart.

een caravanverzekering afsluiten: aan de slag!

Jouw ‘thuis van huis’ verzekeren is binnen 5 minuten geregeld. Een caravanverzekering afsluiten doe je namelijk heel eenvoudig online. Gewoon, via onze site.

stap 1

Vul de gegevens van jouw caravan en huishouden in en klik op de button ‘premie berekenen’. Wij berekenen direct jouw maandpremie.

stap 2

Naast onze uitgebreide basisdekking kun je uit verschillende aanvullende dekkingen kiezen om bijvoorbeeld jouw caravan, accessoires en inboedel helemaal naar wens te verzekeren.

stap 3

Nadat je jouw verzekering volledig op maat hebt samengesteld, vul je je persoonlijke gegevens in. Sluit je voor het eerst een schadeverzekering af bij HEMA? Maak dan eenvoudig een account aan. Nadat je account geactiveerd is, kun je in het vervolg alles wat met jouw verzekeringen te maken heeft via onze site regelen. Heb je al een schadeverzekering? Log dan in, wij vullen jouw gegevens voor je in. Ook berekenen we direct hoeveel stapelkorting je ontvangt.

stap 4

We zetten alle gegevens voor je in een handig overzicht. Ben je net als wij overtuigd van onze ruime dekking en scherpe premie? Klik dan op akkoord, activeer je HEMA-account en ga met een veilig gevoel de weg op.

onbezorgd op vakantie met HEMA

Een caravanverzekering afsluiten bij HEMA, dat betekent profiteren van een ruime dekking voor een lage premie. Zo houd je niet alleen meer geld over voor je vakantie, maar ben je bij schade ook nog eens verzekerd van de beste service. Het eigen risico houden we eveneens laag: bij een schade betaal je namelijk slechts 50.- uit eigen portemonnee. Voor caravans die niet ouder zijn dat 5 jaar geldt dat je standaard recht hebt op 5 jaar nieuwwaardedekking. Voor caravans jonger dan 2 jaar kun je je zelfs 10 jaar lang voor de nieuwwaarde verzekeren!

bereken je premie