dierenverzekering afsluiten

verzeker je huisdier goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • uitgebreide dekking
  • tot 15% stapelkorting
  • scherpe premie voor jonge rasdieren

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

dierenverzekering afsluiten: zorg voor je huisdier

Jouw huisdier verdient de beste zorg. Daarom kun je bij HEMA een dierenverzekering afsluiten waarmee je verzekerd bent van een ruime dekking. Mocht jouw huisdier onverhoopt iets onder de leden hebben, dan doen wij er alles om jouw hond of kat zo snel mogelijk weer op z’n pootjes te zetten.

ruime basisdekking, veel aanvullende opties

Een dierenverzekering afsluiten bij HEMA betekent dat je direct een beroep kunt doen op een ruime basisdekking. Van consult bij de dierenarts, operaties en röntgenfoto’s tot medicijnen, een MRI-scan en een doorverwijzing naar de specialist; deze kosten worden standaard vergoed. Maar omdat alleen de allerbeste zorg telt voor jouw huisdier kun je er ook voor kiezen je aanvullend te verzekeren. Daarom bieden wij vijf extra dekkingen aan voor jouw hond of kat: fysiotherapie en preventieve zorg, tandarts, doorlopende reisverzekering, chemo- en radiotherapie en crematie.

een dierenverzekering afsluiten: zo werkt het

Zoals gezegd: een dierenverzekering afsluiten kost slechts een handvol minuten van je tijd. In een paar stappen is jouw huisdier verzekerd van goede zorg.

  • Geef de gegevens van jouw huisdier op. Wij berekenen direct jouw maandpremie.*
  • Neem je liever geen enkel risico? Kies dan voor één van de vijf aanvullende dekkingen.**
  • Vul je gegevens in. Heb je nog niet eerder een schadeverzekering bij ons afgesloten? Maak dan eenvoudig een account aan. Nadat je account geactiveerd is kun je in de toekomst jouw verzekering eenvoudig online inzien of wijzigen via jouw persoonlijke polismap. Ben je al houder van een HEMA-schadeverzekering? Log dan in. Wij vullen je gegevens voor je in en tonen je direct hoeveel stapelkorting je ontvangt.
  • De laatste stap: kloppen alle gegevens en heb je de verzekering afgesloten die bij jou en jouw huisdier past? Klik dan op akkoord, activeer je account en profiteer van onze uitgebreide dekking en ruime voorwaarden!

*Let op: op het moment dat je een dierenverzekering afsluit moet jouw huisdier volledig gezond zijn en niet onder behandeling staan van een dierenarts.

**Aanvullende dekkingen voor je huisdier kun je alleen hier kiezen, voordat de verzekering is ingegaan. Wanneer de polis is ingegaan kun je aanvullende dekkingen wel uitzetten, maar niet aanzetten.

HEMA: een warm nest voor huisdieren

Omdat je jouw huisdier de beste medische zorg wilt bieden, maakt HEMA geen onderscheid. Voor het verzekeren van rasdieren geldt geen verhoogde premie, zodat bij een dierenverzekering afsluiten de medische kosten van beestje goed gedekt zijn. In onze begrijpelijke en duidelijke polisvoorwaarden staat precies wat wij voor jouw huisdier doen en op welke vergoedingen je recht hebt. Wil je ondanks onze liefdevolle zorg voor jouw beestje je verzekering toch stopzetten? Geen probleem, je kunt je verzekering dagelijks opzeggen.

bereken je premie