ongevallen reisverzekering

Zekerheid in geval van een ongeval

  • inclusief onderwater- en wintersportdekking
  • 24/7 hulp bij ziekte, ongeluk of overlijden
  • tot 15% stapelkorting
direct je reis verzekeren

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

een extra verzekering voor ongevallen op reis

Een ongeluk tijdens je vakantie, je moet er niet aan denken. Maar als je dat toch doet, denk dan aan de aanvullende dekking voor ongevallen bij jouw reisverzekering. Deze aanvullende dekking keert in verschillende situaties een vaste vergoeding uit als je blijvend invalide raakt na een ongeval. Of erger nog bij overlijden.

aanvullende dekking ongevallen reisverzekering

De ongevallenverzekering bij je reisverzekering kun je bij HEMA afsluiten bij zowel de reisverzekering Europa als de reisverzekering wereld. Deze aanvullende dekking voor ongevallen bij een reisverzekering sluit je eenvoudig online af, gewoon via onze website. Je kunt deze dekking op elk moment toevoegen. Vanaf het moment dat je de dekking hebt aangevraagd ben je automatisch extra verzekerd voor ongevallen tijdens elke reis en trip. Zelfs voor vakanties in eigen land.

waarom de reisverzekering van HEMA

  • Jouw vakantie goed verzekerd
  • Gemakkelijk online afsluiten en beheren
  • Inclusief onderwater- en wintersportdekking
  • Keuze voor Europa- of werelddekking
  • 24/7 hulp via de alarmcentrale
  • Begrijpelijke voorwaarden
  • Tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket

dekking reisongevallenverzekering

Met een aanvullende dekking voor ongevallen bij een reisverzekering ben je verzekerd voor ongelukken en ongevallen tijdens jouw reis. Daarmee bedoelen we bijvoorbeeld ook een zonnesteek of verdrinking. De reisongevallenverzekering keert in bepaalde situaties een eenmalig bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval. De leeftijd van de verzekerde bepaalt de hoogte van het bedrag. In onze duidelijke voorwaarden lees je precies in welke situaties en voor welke ongevallen je verzekerd bent, wat we van jou verwachten en wat je moet doen in geval van een ongeval.

niet dubbel, maar dubbelgoed verzekerd

Jouw vakantie, daar wil je echt van genieten. Bij HEMA doen we er alles aan om jou zo onbezorgd mogelijk op reis te laten gaan, zodat jij even helemaal kunt ontspannen. Naast een aanvullende dekking ongevallen bij je reisverzekering kies je bij HEMA daarom ook uit verschillende andere aanvullende dekkingen voor net dat beetje meer zekerheid. In het buitenland en tijdens je vakanties in Nederland. Maak jouw verzekering bijvoorbeeld compleet met een aanvullende dekking voor medische kosten over de grens, pechhulp in het buitenland of bescherm jezelf tegen een financiële domper met een annuleringsverzekering. Je bent nooit dubbel verzekerd. Wel dubbel zo goed verzekerd.

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.