opstal­verzekering afsluiten

verzeker je goed en simpel, binnen 3 minuten

blauwe grachtenpand

opstalverzekering afsluiten: jouw thuis verzekerd

Als trotse huizenbezitter wil je jouw droomhuis zo goed mogelijk beschermen tegen schade. Dat begrijpen we heel goed. Daarom kun je bij HEMA eenvoudig en snel een opstalverzekering afsluiten. Met deze verzekering voor jouw thuis ben je goed en simpel verzekerd tegen schade door brand, storm, wateroverlast en diefstal. En dat slaapt toch nét iets lekkerder.

woonhuis verzekeren: een gerust gevoel

Schade aan jouw woning is al vervelend genoeg. Om nog maar te zwijgen over de vaak grote financiële gevolgen als gevolg van schade die veroorzaakt wordt door brand, storm, wateroverlast en inbrekers. Een opstalverzekering afsluiten bij HEMA betekent dat je direct op hulp kunt rekenen. Op het moment dat jij ons het hardst nodig hebt staan we voor je klaar. Nu én in de toekomst. Want laat jij jouw woonhuis verzekeren bij HEMA, dan krijg je van ons de garantie dat je nóóit onderverzekerd bent. Jouw woonverzekering groeit namelijk met jou en jouw huis mee.

wat is jouw woonsituatie?

bereken je premie

woonhuisverzekering: dekking opstalverzekering

Met de opstalverzekering van HEMA is alles wat ‘aard- en nagelvast’ aan jouw huis zit goed en simpel verzekerd tegen schade. De dekking van deze woonhuisverzekering vergoedt onder meer schade door brand, inbraak, storm, blikseminslag en water aan jouw woning en alles wat je niet kunt verhuizen of zonder schade aan je huis kunt verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan de schutting, keuken, inbouwkast of een tuinhuisje. Heb je een koophuis met hypotheek? Dan is een opstalverzekering afsluiten vrijwel altijd verplicht. De woning is immers het onderpand van jouw hypotheek.

opstalverzekering afsluiten in vier stappen

HEMA weet dat jouw huis alles voor je betekent. Daarom is een opstalverzekering afsluiten een fluitje van een cent. In slechts een paar stappen ben je beschermd tegen de gevolgen van schade aan jouw woning.

  • Vul de gegevens van je woning en huishouden in. Wij berekenen direct jouw maandpremie.
  • Wil je echt álle schaderisico’s uitsluiten? Kies dan voor één van onze aanvullende dekkingen.
  • Ben je nieuw bij HEMA Verzekeringen? Maak dan een account aan. Via jouw online polismap kun je voortaan alles zelf online regelen.
  • Kloppen alle verzekeringsgegevens? Klik dan op akkoord en activeer je account.

verdere informatie

  • Schade aan jouw woning door brand in is veel situaties gewoon goed verzekerd. Is er opzet in het spel? Dan keert de opstalverzekering geen vergoeding uit voor ontstane schade.

  • Jouw huis, dat is je alles. Verzeker jouw droomhuis goed en simpel met een opstalverzekering. Maar wat kost zo’n verzekering nu eigenlijk? We verklappen alvast: dat valt reuze mee!

  • Maak jij jouw appartement nog mooier? Met een appartement plus dekking zijn alle verbeteringen aan jouw woning goed en simpel verzekerd.

vaak samen afgesloten verzekeringen

alle verzekeringen

Heb je een vraag? Stel deze aan onze digitale assistent!