opstal­verzekering afsluiten

verzeker je woning goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • tot 15% stapelkorting
  • garantie tegen onderverzekering
  • 24/7 schade melden

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

opstalverzekering afsluiten: jouw thuis verzekerd

Als trotse huizenbezitter wil je jouw droomhuis zo goed mogelijk beschermen tegen schade. Dat begrijpen we heel goed. Daarom kun je bij HEMA eenvoudig en snel een opstalverzekering afsluiten. Met deze verzekering voor jouw thuis ben je goed en simpel verzekerd tegen schade door brand, storm, wateroverlast en diefstal. En dat slaapt toch nét iets lekkerder.

woonhuis verzekeren: een gerust gevoel

Schade aan jouw woning is al vervelend genoeg. Om nog maar te zwijgen over de vaak grote financiële gevolgen als gevolg van schade die veroorzaakt wordt door brand, storm, wateroverlast en inbrekers. Een opstalverzekering afsluiten bij HEMA betekent dat je direct op hulp kunt rekenen. Op het moment dat jij ons het hardst nodig hebt staan we voor je klaar. Nu én in de toekomst. Want laat jij jouw woonhuis verzekeren bij HEMA, dan krijg je van ons de garantie dat je nóóit onderverzekerd bent. Jouw woonverzekering groeit namelijk met jou en jouw huis mee.

woonhuisverzekering: dekking opstalverzekering

Met de opstalverzekering van HEMA is alles wat ‘aard- en nagelvast’ aan jouw huis zit goed en simpel verzekerd tegen schade. De dekking van deze woonhuisverzekering vergoedt onder meer schade door brand, inbraak, storm, blikseminslag en water aan jouw woning en alles wat je niet kunt verhuizen of zonder schade aan je huis kunt verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan de schutting, keuken, inbouwkast of een tuinhuisje. Heb je een koophuis met hypotheek? Dan is een opstalverzekering afsluiten vrijwel altijd verplicht. De woning is immers het onderpand van jouw hypotheek.

opstalverzekering afsluiten in vier stappen

HEMA weet dat jouw huis alles voor je betekent. Daarom is een opstalverzekering afsluiten een fluitje van een cent. In slechts een paar stappen ben je beschermd tegen de gevolgen van schade aan jouw woning.

  • Vul de gegevens van je woning en huishouden in. Wij berekenen direct jouw maandpremie.
  • Wil je echt álle schaderisico’s uitsluiten? Kies dan voor één van onze aanvullende dekkingen.
  • Ben je nieuw bij HEMA Verzekeringen? Maak dan een account aan. Via jouw online polismap kun je voortaan alles zelf online regelen.
  • Kloppen alle verzekeringsgegevens? Klik dan op akkoord en activeer je account.

verdere informatie

Jouw huis, dat is je alles. Verzeker jouw droomhuis goed en simpel met een opstalverzekering. Maar wat kost zo’n verzekering nu eigenlijk? We verklappen alvast: dat valt reuze mee!

Woon je in een appartement? Dan wil je dat jouw thuis goed verzekerd is. Voorkom onderverzekering met een aanvullende verzekering voor jouw appartement.

Schade aan jouw woning door brand in is veel situaties gewoon goed verzekerd. Is er opzet in het spel? Dan keert de opstalverzekering geen vergoeding uit voor ontstane schade.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp