Rechtsbijstand- verzekering afsluiten

  • keuze uit 4 dekkingen
  • tot 15% stapelkorting
  • dagelijks opzegbaar

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

rechtsbijstandverzekering afsluiten? goede zaak!

Juridische zaken. Je hebt er liever niet mee te maken. Toch is de kans aanwezig dat je op een gegeven moment juridische hulp nodig hebt. Maar omdat alleen conflicten die na de ingangsdatum van de verzekering zijn ontstaan worden gedekt, doe je er verstandig aan om hier nu al bij stil te staan. Door nu een rechtsbijstandverzekering af te sluiten ben je verzekerd van juridische hulp als je dit in de toekomst nodig hebt.

professionele juridische ondersteuning op elk vlak

HEMA rechtsbijstandsverzekering biedt 4 dekkingen aan: Consument & Wonen, Familie & Vermogen, Ongeval & Verkeer en Werk & Inkomen. Hierdoor kun je de rechtsbijstandverzekering nog beter aanpassen aan jouw wensen.

rechtsbijstandverzekering afsluiten: voorwaarden

Wil je meer weten over hoe onze rechtsbijstandverzekering werkt en waar je wel en geen recht op hebt op het moment van afsluiten? In onze duidelijke voorwaarden vertellen we je precies wat je van ons mag verwachten.

rechtsbijstandverzekering premie berekenen

En, ben je net als wij overtuigd van de ruime dekking van onze rechtsbijstandverzekering? Bereken dan eenvoudig online jouw maandpremie. De hoogte van jouw maandpremie is afhankelijk van jouw gezinssamenstelling en de door jou gekozen dekking(en).

waarom kies je de HEMA rechtsbijstandverzekering?

  • vrije keuze uit 4 dekkingen
  • grote en kleine conflicten verzekerd
  • extra kosten tot 50.000.- vergoed
  • tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket
  • online afsluiten en beheren bereken je premie

rechtsbijstandverzekering: stel naar keuze samen

Bij HEMA vind je altijd de rechtsbijstandverzekering die bij je past. Je kunt kiezen voor een rechtsbijstandstandverzekering met de volgende dekkingen:

onze klanten geven ons een

79

meest gestelde vragen rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering afsluiten is heel eenvoudig. Dat doe je namelijk direct online via onze website. Kies de verzekering die bij je past, bereken jouw premie en sluit de rechtsbijstandverzekering binnen een paar stappen af.

Met de dekking rechtsbijstandverzekering Consument & Wonen ben je verzekerd voor conflicten waar je als consument vaak mee te maken krijgt. Voorbeelden zijn de aankoop van roerende zaken of diensten, maar ook conflicten rond jouw privacy en cybercrime. Ook juridische conflicten die te maken hebben met jouw woning vallen onder de dekking van de verzekering, net als conflicten over leningen of verzekeringen voor je woning. Je krijgt daarnaast juridische hulp in situaties waarin een conflict is of dreigt te ontstaan tussen jou en de gemeente of de school waar je kinderen op zitten.<

Krijg je te maken met een gerechtelijke of administratieve procedure? Dan heb je de vrije keuze tussen hulp van een advocaat die de rechtshulporganisatie je aanbiedt of een advocaat die je zelf kiest. Let op! Om de kosten vergoed te krijgen van een advocaat die je zelf kiest, moet je die wel door de rechtshulporganisatie laten inschakelen.

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp