rechtsbijstand-
verzekering:
afsluiten

verzeker je goed en simpel, binnen 3 minuten

pen
Beste uit de test decemeber 2021

rechtsbijstandverzekering afsluiten? goede zaak!

Juridische zaken. Je hebt er liever niet mee te maken. Toch is de kans aanwezig dat je op een gegeven moment juridische hulp nodig hebt. Maar omdat alleen conflicten die na de ingangsdatum van de verzekering zijn ontstaan worden gedekt, doe je er verstandig aan om hier nu al bij stil te staan. Door nu een rechtsbijstandverzekering af te sluiten ben je verzekerd van juridische hulp als je dit in de toekomst nodig hebt.

professionele juridische ondersteuning op elk vlak

HEMA rechtsbijstandsverzekering biedt 4 dekkingen aan: Consument & Wonen, Familie & Vermogen, Ongeval & Verkeer en Werk & Inkomen. Hierdoor kun je de rechtsbijstandverzekering nog beter aanpassen aan jouw wensen.

rechtsbijstandverzekering afsluiten: voorwaarden

Wil je meer weten over hoe onze rechtsbijstandverzekering werkt en waar je wel en geen recht op hebt op het moment van afsluiten? In onze duidelijke voorwaarden vertellen we je precies wat je van ons mag verwachten.

rechtsbijstandverzekering premie berekenen

En, ben je net als wij overtuigd van de ruime dekking van onze rechtsbijstandverzekering? Bereken dan eenvoudig online jouw maandpremie. De hoogte van jouw maandpremie is afhankelijk van jouw gezinssamenstelling en de door jou gekozen dekking(en).

waarom kies je de HEMA rechtsbijstandverzekering?

  • vrije keuze uit 4 dekkingen
  • grote en kleine conflicten verzekerd
  • extra kosten tot 50.000.- vergoed
  • tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket
  • online afsluiten en beheren

rechtsbijstandverzekering afsluiten

rechtsbijstandverzekering: stel naar keuze samen

Bij HEMA vind je altijd de rechtsbijstandverzekering die bij je past. Je kunt kiezen voor een rechtsbijstandstandverzekering met de volgende dekkingen:

wat is jouw gezinssamenstelling?

bereken je premie

meest gestelde vragen rechtsbijstandverzekering

  • Met de dekking rechtsbijstandverzekering Consument & Wonen ben je verzekerd voor conflicten waar je als consument vaak mee te maken krijgt. Voorbeelden zijn de aankoop van roerende zaken of diensten, maar ook conflicten rond jouw privacy en cybercrime. Ook juridische conflicten die te maken hebben met jouw woning vallen onder de dekking van de verzekering, net als conflicten over leningen of verzekeringen voor je woning. Je krijgt daarnaast juridische hulp in situaties waarin een conflict is of dreigt te ontstaan tussen jou en de gemeente of de school waar je kinderen op zitten.

  • Een rechtsbijstandverzekering afsluiten is heel eenvoudig. Dat doe je namelijk direct online via onze website. Kies de verzekering die bij je past, bereken jouw premie en sluit de rechtsbijstandverzekering binnen een paar stappen af.

  • Krijg je te maken met een gerechtelijke of administratieve procedure? Dan heb je de vrije keuze tussen hulp van een advocaat die de rechtshulporganisatie je aanbiedt of een advocaat die je zelf kiest. Let op! Om de kosten vergoed te krijgen van een advocaat die je zelf kiest, moet je die wel door de rechtshulporganisatie laten inschakelen.

Heb je een vraag? Stel deze aan onze digitale assistent!