rechtsbijstand- verzekering ongeval & verkeer

verzeker je rechtsbijstand goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • tot 15% stapelkorting
  • keuze uit 4 dekkingen
  • dagelijks opzegbaar

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

rechtsbijstandverzekering ongeval en verkeer

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Helemaal in het verkeer. Bescherm jezelf én jouw gezin met de (wereldwijde) dekking Ongeval & Verkeer voor juridische hulp bij een ongeluk of de gevolgen van een medische misser. Zo ben je verzekerd als je het bijvoorbeeld de schade wilt verhalen op de ander na een ongeluk.

een geluk bij een ongeluk

Een botsing, aanrijding of een ongeluk in het verkeer of openbaar vervoer is vrijwel nooit zonder gevolgen. Of je nu bestuurder of passagier bent, veroorzaker of slachtoffer. Met de dekking rechtsbijstandverzekering Ongeval & Verkeer zijn jij en jouw gezinsleden wereldwijd verzekerd voor juridische hulp bij een conflict over een ongeval en lichamelijke en psychische schade door een medische fout.

vergoeding verzekering ongeval en verkeer

Word je tijdens een conflict of procedure bijgestaan door de juristen en advocaten van de rechtshulporganisatie LegalShared, dan zijn de die kosten onbeperkt verzekerd via de rechtsbijstandverzekering Ongeval & Verkeer. Ook de kosten van juridische experts die door deze rechtshulporganisatie worden ingeschakeld zijn gedekt. Voor overige kosten zijn wel maximumbedragen van kracht. Wil je precies weten waar je wel en niet voor verzekerd bent en welke kosten onbeperkt of tot een maximum vergoed worden? Lees dan altijd eerst onze duidelijke voorwaarden op je gemak door.

welke juridische hulp is niet verzekerd

Het spreekt voor zich dat we erop vertrouwen dat jij je als een dame of heer in het verkeer gedraagt en je aan de wet en verkeersregels houdt. Want er zijn situaties waarin je geen juridische hulp via de dekking rechtsbijstandverzekering Ongeval & Verkeer krijgt. Dat is onder andere zo als jouw conflict ontstaan is doordat je een voertuig of (lucht)vaartuig hebt bestuurd zonder dat je daartoe bevoegd was. Of als je een voertuig of (lucht)vaartuig bestuurd terwijl je meer dan de wettelijke toegestane hoeveelheid alcohol hebt gebruikt. Dan ben je niet verzekerd voor juridische hulp. In onze algemene voorwaarden en bijzondere voorwaarden van de rechtsbijstandverzekering vertellen we je waar je aan moet voldoen om recht te hebben op juridische ondersteuning.

waarom kies je de HEMA rechtsbijstandverzekering?

  • vrije keuze uit 4 dekkingen
  • grote en kleine conflicten verzekerd
  • extra kosten tot 50.000.- vergoed
  • tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket
  • online afsluiten en beheren bereken je premie

rechtsbijstandverzekering: stel naar keuze samen

Bij HEMA vind je altijd de rechtsbijstandverzekering die bij je past. Naast de rechtsbijstandverzekering Ongeval & Verkeer kun je ook kiezen voor de volgende dekkingen:

onze klanten geven ons een

79

meest gestelde vragen dekking Ongeval & Verkeer

De dekking is van toepassing over de hele wereld.

De kosten van de onafhankelijke juristen van de rechtshulporganisatie zijn onbeperkt verzekerd. Extra kosten zijn verzekerd tot 50.000.-. Is er een gerechtelijke of administratieve procedure? En is een advocaat daarbij niet verplicht, maar kies je daar wel voor? Dan vergoeden wij de kosten tot 8.000.-. Gaat het om een conflict buiten de Europese Unie, Noorwegen, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk? Dan vergoeden wij de kosten tot 10.000.-.

Een rechtsbijstandverzekering afsluiten is heel eenvoudig. Dat doe je namelijk direct online via onze website. Kies de verzekering die bij je past, bereken jouw premie en sluit de rechtsbijstandverzekering binnen een paar stappen af.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp