reisverzekering geld meeverzekeren

Extra zorg en zekerheid voor jouw vakantie

  • 24/7 hulp bij ziekte, ongeluk of overlijden
  • inclusief onderwater- en wintersportdekking
  • tot 15% stapelkorting
direct je reis verzekeren

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

contant geld en de reisverzekering

Hier in Nederland kun je overal betalen met je pas of telefoon. In het buitenland is dat niet zo vanzelfsprekend. Dan is het handig om contant geld bij je te hebben. Maar geld op zak, dat is ook een risico. Zeker tijdens het reizen of bij een verblijf in het buitenland. Daarom kun je bij je HEMA reisverzekering geld meeverzekeren met een handige en betaalbare aanvullende dekking.

verzekerd tot een maximaal bedrag

Met de aanvullende dekking geld zijn contant geld en cheques op reis verzekerd tot een maximaal bedrag van 250.- (per reis). Wil je bij jouw reisverzekering geld meeverzekeren? Dan kun je deze dekking op elk moment afsluiten en toevoegen aan jouw reisverzekering. Dat doe je eenvoudig via je online polismap. Zo ben je voor elke trip en elke vakantie gewoon goed verzekerd voor schade door diefstal of verlies van geld.

waarom de reisverzekering van HEMA

  • Jouw vakantie goed verzekerd
  • Gemakkelijk online afsluiten en beheren
  • Inclusief onderwater- en wintersportdekking
  • Keuze voor Europa- of werelddekking
  • 24/7 hulp via de alarmcentrale
  • Begrijpelijke voorwaarden
  • Tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket

dekking reisverzekering en geld meeverzekeren

Ben je geld kwijt of is geld van je gestolen? Doe dan altijd eerst aangifte bij de politie. Kan dat niet? Doe dan aangifte van het verlies bij reisleiding, de directie van het hotel of vakantieverblijf waar je verblijft of medewerkers van de vervoersmaatschappij waar je mee reist. Voor het afhandelen van jouw schade hebben we een bewijs van aangifte nodig. Ook vragen we je om een bewijs dat het geld is opgenomen. Het spreekt voor zich dat we verwachten dat je voorzichtig en veilig met jouw contant geld omgaat. Heb je gekozen voor een aanvullende dekking bij je reisverzekering voor geld meeverzekeren? Dan keren we alleen een vergoeding uit wanneer je het geld bij je had op het moment van diefstal of verlies of wanneer je contant geld veilig in een kluis had opgeborgen. Lees altijd onze duidelijke voorwaarden door. Zo weet je precies waar je voor verzekerd bent en welke schades wij vergoeden.

kies de reisverzekering die bij je past

Naast een aanvullende dekking bij je reisverzekering voor geld meeverzekeren kies je bij HEMA uit verschillende andere dekkingen voor extra zekerheid op reis. Wil je naast contant geld bij je reisverzekering bijvoorbeeld ook een aanvullende dekking afsluiten voor geneeskundige kosten in het buitenland? Slim. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet alle zorgkosten in het buitenland of vergoedt zorg in een ander land tot een maximaal bedrag. Ook sluit je bij HEMA eenvoudig aanvullende verzekeringen af voor pechhulp in het buitenland en vervangend vervoer. Je bepaalt zelf welke aanvullende dekkingen bij jou en jouw reis passen. Zo kun jij met een gerust hart zorgeloos genieten van jouw welverdiende vakantie.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.