reisverzekering kortlopend

verzeker je reis goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • tot 15% stapelkorting
  • inclusief onderwater- en wintersportdekking
  • 24/7 hulp bij ziekte, ongeluk of overlijden

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

een kortlopende reisverzekering

HEMA houdt van duidelijkheid. Daarom hebben we ervoor gekozen één verzekering voor al jouw reizen aan te bieden in plaats van een kortlopende of doorlopende reisverzekering. Heldere voorwaarden en een uitgebreide dekking, voor elk type reis. Of je nu gaat skiën, zonnen of een wereldreis maakt; met onze verzekering is jouw vakantie voor vertrek al geslaagd!

waarom één reisverzekering

Omdat wij jou van een voordelige en uitgebreide verzekeringen willen laten profiteren, bieden we in plaats van een kortlopende reisverzekering én een doorlopende reisverzekering één algemene polis aan. En daar profiteer jij van! Een voordelige premie voor je hoofdverzekering, een zeer uitgebreide dekking én diverse handige aanvullende opties. Een verzekering waar je bovendien geen omkijken naar hebt; op elk moment van het jaar kun je zonder zorgen goed verzekerd op reis. Hiernaast kun je je reisverzekering bij HEMA opzeggen wanneer je maar wilt.

aanvullende dekkingen: gedekt voor alle risico’s

De onafgebroken verzekering voor jouw reizen biedt meer voordelen. Zo is de polis inclusief wintersport- en onderwaterdekking. Tegen een klein bedrag kun je je via de verschillende aanvullende dekkingen extra verzekeren. Denk onder meer aan geld, geneeskundige kosten in het buitenland, vervangend vervoer en een annuleringsverzekering.

geen dure kortlopende reisverzekering meer

Wij geven om onze klanten. Jouw vakantie, die heb je verdiend. Wij doen er alles aan om jou volop te laten genieten van je reis, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervelende randzaken. Want daar heb je natuurlijk helemaal geen trek in. Dan is het een fijne gedachte dat HEMA voor je klaarstaat. Bereken eenvoudig je scherpe premie. Gewoon, via onze site! Fijne reis!

bereken je premie