reisverzekering en kinderen

Het hele gezin, gewoon goed verzekerd op reis

  • 24/7 hulp bij ziekte, ongeluk of overlijden
  • tot 15% stapelkorting
  • inclusief onderwater- en wintersportdekking
direct je reis verzekeren

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

reisverzekering voor kinderen afsluiten

Ga je met het gezin op vakantie en wil je een reisverzekering afsluiten? Goed nieuws. Dat is bij HEMA heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen als jij jezelf en jouw kinderen wilt verzekeren op reis is bij het afsluiten van de reisverzekering jouw gezinssamenstelling doorgeven. Voor een scherpe maandpremie is jouw gezin gewoon goed verzekerd. Ben je benieuwd naar onze duidelijke voorwaarden en prima dekking? Bereken dan direct de premie van jouw reisverzekering met kinderen en ga vandaag nog onbezorgd op vakantie!

reisverzekering gezin: wie zijn verzekerd?

Omdat vakantie het hoogtepunt van het jaar is, doen we er bij HEMA alles aan om jou, jouw partner en jouw gezin volop te laten genieten van de zon, de sneeuw en de natuur. Met een reisverzekering voor het gezin gaan jij en jouw naasten goed en simpel verzekerd op reis. Heb je een reisverzekering afgesloten voor meerdere personen en staat dit op jouw online polisblad? Dan geldt de verzekering voor iedereen die op hetzelfde adres woont als de persoon die de polis heeft afgesloten. Daarmee bedoelen we jouw man, vrouw of partner, jouw kinderen en de kinderen van jouw partner. Onder de dekking van de reisverzekering kinderen vallen ook jouw kinderen die bij de andere ouder inwonen.

waarom de reisverzekering van HEMA

  • Jouw vakantie goed verzekerd
  • Gemakkelijk online afsluiten en beheren
  • Inclusief onderwater- en wintersportdekking
  • Keuze voor Europa- of werelddekking
  • 24/7 hulp via de alarmcentrale
  • Begrijpelijke voorwaarden
  • Tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket

eisverzekering vakantie uitwonende kinderen

Wonen jouw kinderen voor school of studie ergens anders in Nederland? Met de reisverzekering zijn kinderen ook verzekerd als zij studeren en voor hun studie niet meer thuis wonen. Net als voor thuiswonende kinderen geldt hier geen leeftijdsgrens voor. Kinderen die nog thuis wonen of op kamers wonen voor een studie kunnen zelfstandig op vakantie en gebruik maken van de reisverzekering van het gezin. Gaat jouw kind na het afronden van de studie op zichzelf wonen? Dan moeten kinderen zelf een reisverzekering afsluiten. In onze duidelijke voorwaarden lees je alles over jouw reisverzekering en de dekking van deze vakantieverzekering voor jou, jouw gezin en jouw kinderen.

reisverzekering ouders en baby reisverzekering

Hebben jullie een kleintje gekregen? Als kersverse ouders hebben jullie veel aan je hoofd. Daarom maakt HEMA het je graag zo makkelijk mogelijk. Wil je samen met jouw kleintje op vakantie? Dan hoef je geen aparte baby reisverzekering af te sluiten, het enige wat je hoeft te doen is de reisverzekering van de ouders aanpassen in jouw online polismap. Wijzig de gezinssamenstelling en geef ons de gegevens van jullie kleine wondertje door, wij doen de rest. Tip: nu je een gezin hebt is het goed om te kijken of de dekking van jouw reisverzekering voor kinderen ruim genoeg is. Liever geen risico’s nemen? Kies dan voor extra zorg en veiligheid met een van de aanvullende dekkingen bij je reisverzekering.

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden