actie: gratis 4 fotobloks t.w.v 50.-

brand verzekering

roze grachtenpand
vlammen

brandschade verzekeren

Een brand kan in korte tijd een enorme ravage aanrichten. Al jouw mooie spullen, het huis waar je met liefde aan geklust hebt. Bij HEMA kun je goed en simpel brandschade verzekeren aan jouw kostbare spullen en jouw thuis. En daar heb je geen aparte brandverzekering voor nodig. Brandschade aan jouw interieur en waardevolle eigendommen verzeker je met onze inboedelverzekering. Schade aan jouw woning door brand is gedekt via de opstalverzekering.

alle gevolgen van brandschade verzekeren

Je doet er natuurlijk alles aan om brand te voorkomen. Toch kan uit het niets de vlam – letterlijk – in de pan slaan. Brand door kortsluiting, blikseminslag of onoplettendheid in de keuken; de gevolgen zijn vaak niet te overzien. Gelukkig kun je bij HEMA goed en simpel brandschade verzekeren aan jouw huis en spullen. Brandschade is standaard gedekt via onze inboedelverzekering en opstalverzekering. Met de woonverzekering van HEMA zijn jouw waardevolle spullen én jouw thuis gewoon goed verzekerd voor schade door brand.

bereken je premie

dekking opstalverzekering bij brand

Met een opstalverzekering is, naast uiteraard jouw woning, alles wat aan jouw huis vastzit verzekerd voor schade. De dekking van een opstalverzekering bij brand vergoedt de schade die een brand heeft aangericht aan bijvoorbeeld muren, het dak of jouw keuken. Ook kun je in veel gevallen brandschade verzekeren die ontstaan is door het blussen van de brand en roetschade.

dekking inboedelverzekering bij brand

Jouw mooie televisie, nieuwe bank en alle andere waardevolle spullen waar je zo hard voor gewerkt hebt; breekt er brand uit, dan gaat alles voor je het weet in rook op. We kunnen met onze inboedelverzekering de schade niet voorkomen, wel doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat alles zo snel mogelijk weer bij het oude is. Binnen de dekking van de inboedelverzekering kun je jouw spullen goed tegen brandschade verzekeren. Dat geeft een gerust gevoel, toch?

brandschade verzekeren: gevolgschades gedekt

Heb je te maken gehad met brand in jouw woning? Helaas betekent dit vaak dat niet alleen jouw spullen en huis beschadigd zijn, ook kan er sprake zijn van gevolgschade. De kosten van het opruimen van de schade, je spullen die je mogelijk een poosje ergens anders moet onderbrengen en tijdelijk vervangende woonruimte. Laat je je via onze inboedelverzekering of opstalverzekering tegen brandschade verzekeren, dan zijn ook deze kosten gedekt. Wil je precies weten welke schades onze woonverzekering dekt? Lees dan onze duidelijke voorwaarden door. 

Top 3 veelgestelde vragen

  • Met een inboedelverzekering ben je verzekerd voor schade aan de spullen in je woning. Een opstalverzekering dekt schade aan je huis. Lees meer over het verschil tussen een inboedel en opstalverzekering.

  • Jouw waardevolle spullen verzeker je goed en simpel met een inboedelverzekering. Maar wat kost zo’n verzekering nu eigenlijk? We verklappen alvast: dat valt reuze mee!

  • Een opstalverzekering is verplicht, ook voor koopappartementen. Vaak hoef je geen eigen opstalverzekering af te sluiten. Het hele appartemencomplex moet via één opstalverzekering zijn afgesloten, dat loopt vaak via de Vereniging van Eigenaren (VVE). Maak jij jouw appartement nog mooier? Met de appartement plus dekking zijn alle verbeteringen aan jouw woning goed en simpel verzekerd.

Heb je een vraag? Stel deze aan onze digitale assistent!