brandverzekering woning

verzeker je woning goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • 24/7 schade melden
  • tot 15% stapelkorting
  • garantie tegen onderverzekering

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

brandschade verzekeren

Een brand kan in korte tijd een enorme ravage aanrichten. Al jouw mooie spullen, het huis waar je met liefde aan geklust hebt. Bij HEMA kun je goed en simpel brandschade verzekeren aan jouw kostbare spullen en jouw thuis. En daar heb je geen aparte brandverzekering voor nodig. Brandschade aan jouw interieur en waardevolle eigendommen verzeker je met onze inboedelverzekering. Schade aan jouw woning door brand is gedekt via de opstalverzekering.

alle gevolgen van brandschade verzekeren

Je doet er natuurlijk alles aan om brand te voorkomen. Toch kan uit het niets de vlam – letterlijk – in de pan slaan. Brand door kortsluiting, blikseminslag of onoplettendheid in de keuken; de gevolgen zijn vaak niet te overzien. Gelukkig kun je bij HEMA goed en simpel brandschade verzekeren aan jouw huis en spullen. Brandschade is standaard gedekt via onze inboedelverzekering en opstalverzekering. Met de woonverzekering van HEMA zijn jouw waardevolle spullen én jouw thuis gewoon goed verzekerd voor schade door brand.

bereken je premie

dekking opstalverzekering bij brand

Met een opstalverzekering is, naast uiteraard jouw woning, alles wat aan jouw huis vastzit verzekerd voor schade. De dekking van een opstalverzekering bij brand vergoedt de schade die een brand heeft aangericht aan bijvoorbeeld muren, het dak of jouw keuken. Ook kun je in veel gevallen brandschade verzekeren die ontstaan is door het blussen van de brand en roetschade.

dekking inboedelverzekering bij brand

Jouw mooie televisie, nieuwe bank en alle andere waardevolle spullen waar je zo hard voor gewerkt hebt; breekt er brand uit, dan gaat alles voor je het weet in rook op. We kunnen met onze inboedelverzekering de schade niet voorkomen, wel doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat alles zo snel mogelijk weer bij het oude is. Binnen de dekking van de inboedelverzekering kun je jouw spullen goed tegen brandschade verzekeren. Dat geeft een gerust gevoel, toch?

brandschade verzekeren: gevolgschades gedekt

Heb je te maken gehad met brand in jouw woning? Helaas betekent dit vaak dat niet alleen jouw spullen en huis beschadigd zijn, ook kan er sprake zijn van gevolgschade. De kosten van het opruimen van de schade, je spullen die je mogelijk een poosje ergens anders moet onderbrengen en tijdelijk vervangende woonruimte. Laat je je via onze inboedelverzekering of opstalverzekering tegen brandschade verzekeren, dan zijn ook deze kosten gedekt. Wil je precies weten welke schades onze woonverzekering dekt? Lees dan onze duidelijke voorwaarden door.

veelgestelde vragen top 3

Bij de inboedelverzekering Extra van HEMA zijn veranderingen en verbeteringen aan de woning die de huurder voor eigen rekening heeft aangebracht standaard verzekerd tot maximaal 10.000.-. Je kunt het maximaal verzekerd bedrag met de aanvullende dekking huurders- of eigenaarsbelang uitbreiden tot 35.000.-. Bij de inboedelverzekering Basis zijn veranderingen en verbeteringen aan de woning niet meeverzekerd.

Bij HEMA snappen we dat je van al je spullen en jouw huis houdt. Je geniet van alledaagse momenten met alledaagse producten. Het is altijd lastig om de totale waarde in te schatten. Daarom verzekeren wij jouw spullen met de inboedelverzekering en je huis met de opstalverzekering voor een onbeperkt totaalbedrag. De woonverzekering groeit mee met de waarde van jouw dierbaarste bezit. Hierdoor ben je gegarandeerd nooit onderverzekerd. Wel gelden er voor bepaalde spullen maximale verzekerde bedragen, daarover lees je meer in de voorwaarden.

Je meldt de schade online en laat ons weten wat er precies is gebeurd. Daarna bepalen we de hoogte van de schade samen met jou, en soms is daar een expert bij nodig.

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.