HEMA zorgverzekering

overstappen

  • genieten van 10% extra winkelkorting bij HEMA
  • online en telefonisch bereikbaar
  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders

één keer per jaar

Eén keer per jaar heb je de mogelijkheid om over te stappen naar een andere zorgverzekering. Wil jij per 2023 overstappen naar een HEMA Zorgverzekering? Dan is het van belang dat je voor 31 december 2022 je huidige zorgverzekering opzegt en voor 31 januari 2023 een HEMA Zorgverzekering aanvraagt. (Wanneer je tussen 1 en 31 januari afsluit, gaat de verzekering met terugwerkende kracht in per 1 januari).

dit heb je nodig voor het overstappen van zorgverzekering

Het overstappen naar een zorgverzekering van HEMA is gelukkig eenvoudig en snel gedaan. Voor het overstappen van zorgverzekering heb je het Burgerservicenummer (BSN) nodig van iedereen die je wilt verzekeren en de gegevens van je huidige verzekeringsmaatschappij. Daarnaast is het belangrijk om te weten welke zorgverzekering je wilt afsluiten.

wees gerust: polisbedenktijd

Bij het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering hoort ook een polisbedenktijd. Je hebt uiterlijk 14 dagen de tijd nadat je je zorgpolis hebt ontvangen om je zorgverzekering te annuleren. Hiervoor hoef je geen reden op te geven en je betaalt hier ook geen kosten voor.

10% extra korting

Bij de HEMA zorgverzekering krijgt iedereen het hele jaar 10% korting op heel veel producten van HEMA! Zowel in de winkels als op HEMA.nl. En die 10% korting gaat ook nog eens bovenop andere aanbiedingen uit de folder. Dat vinden wij nou echt HEMA.

HEMA Zorgverzekering klantenservice

Heb je een vraag over HEMA Zorgverzekering? De klantenservice van HEMA Zorgverzekering helpt je graag! De klantenservice is geheel gratis en voor iedereen toegankelijk. Bel naar 088-222 4114 maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00.

bekijk alle veelgestelde vragen

download de HEMA Zorg app

Wil je ook altijd en overal jouw zorgpas op zak hebben? En inzicht in je verzekeringsgegevens en declaraties? Je kunt nu in de App Store of Google Play Store de HEMA Zorg app downloaden!

download hier:

android-download-1.webp apple-download.svg