HEMA aanvullende verzekering

mogelijk gemaakt door Menzis

 • online en telefonisch bereikbaar
 • genieten van 10% extra winkelkorting bij HEMA
 • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders

10% winkelkorting

Met de HEMA zorgverzekering ontvang je het hele jaar +10% korting in onze winkels en op hema.nl.

meer informatie

de juiste zorg voor iedereen, sinds 2014

Sinds 2014 werken HEMA en Menzis samen met als doel om iedere Nederlander de goede zorg te kunnen bieden. Voor elkaar zorgen en met elkaar. Iedereen kan zich bij HEMA verzekeren, jong of oud, ziek of gezond. Wij vinden het belangrijk dat goede zorg voor iedereen beschikbaar is. Kortom, de kennis en kunde van Menzis, gecombineerd met extra voordeel in alle HEMA winkels.

een aanvullende verzekering neemt bijna alle zorgen weg

Met de basisverzekering van HEMA Zorgverzekering ben je verzekerd voor standaardzorg zoals een bezoek aan de huisarts en ziekenhuis. Om sommige zorgkosten vergoed te krijgen die niet of gedeeltelijk door de basisverzekering vergoed worden, kun je een aanvullende verzekering afsluiten. Je kiest met een aanvullende verzekering voor extra dekking en dus voor extra zekerheid voor je specifieke wensen en behoeften.

10% extra korting bij HEMA

regel je korting in 3 stappen

 • sluit een HEMA zorgverzekering af

  Sluit een HEMA zorgverzekering af met hetzelfde e-mailadres als wat je voor je HEMA pas account gebruikt. Op het polisblad, dat je per e-mail ontvangt, staat jouw verzekerdennummer. Deze heb je nodig om te koppelen aan je HEMA pas account.

 • registreer je voor de HEMA pas

  Registreer je voor de HEMA pas. Hier kun je tevens sparen voor korting op HEMA producten via een digitale pas op je mobiel. Ben je al geregistreerd? Mooi, dan kun je deze stap overslaan!

 • activeer je 10% extra winkelkorting

  Ga naar je HEMA pas account en koppel jouw verzekerdennummer aan jouw account. Dit kan één werkdag na ontvangst van je verzekerdennummer. Je 10% extra korting is nu direct gekoppeld aan je HEMA pas!

extra informatie aanvullende verzekering

Merken klanten met een aanvullende verzekering dit? Het klopt dat een deel van de zorg uit de aanvullende verzekering het afgelopen jaar niet is afgenomen door de coronacrisis. Daarvan zijn wij ons bewust. Dit is ook de reden dat wij de stijging van de aanvullende premie extra hebben gedempt met geld dat niet is uitgegeven afgelopen jaar. Je hebt jouw polis ontvangen met een overzicht van de wijzigingen in jouw pakket. Of raadpleeg Wijzigingen 2024

Dat is voor iedereen anders en afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Als er iets verandert in die situatie, bijvoorbeeld door gezinsuitbreiding. Doe de HEMA pakketwijzer.

bekijk alle veelgestelde vragen

de juiste zorg voor iedereen, sinds 2014

Met onze basisverzekering ben je verzekerd van goede zorg. Zo krijg je 100% vergoeding bij gecontracteerde zorg. En wil je contact, dan kan dat via e-mail of gewoon telefonisch. Dat doen we al sinds 2014 zo en onze klanten weten dat zeer te waarderen. Onze zorgverzekering krijgt dan ook een score om trots op te zijn: een 8.1. Stap ook over en ervaar het zelf.

bekijk basisverzekering

een tandartsverzekering die je laat stralen

Bij HEMA Zorgverzekering kun je kiezen uit drie verschillende verzekeringen. Je beslist zelf voor welk bedrag je verzekerd wilt zijn. Een tandartsverzekering is er met dekking tot 250.- , 500.- en 750.-. De periodieke controle wordt voor 100% vergoed en de overige behandelingen tot 75%, samen maximaal tot het gekozen bedrag.

bekijk tandartsverzekering