Naar het overzicht
brillen

welke vergoeding brillen bieden wij?

In de aanvullende verzekeringen van HEMA Zorgverzekering is geen vergoeding voor een bril opgenomen. Daar hebben we bewust voor gekozen, omdat deze kostbare dekking van grote invloed is op je premie. Liever helpen we je besparen. In plaats van het betalen van een flinke premie, geven wij je juist korting op de aanschaf van een nieuwe bril of zonnebril.

geen dekking

bijzonderheden

met de brillenvouchers uit het programma SamenGezond krijg je korting op je bril bij Pearle en Eyewish.

geen dekking

  • eigen risico

    nee

  • eigen bijdrage

    nee

HEMA zorg klanten geven ons een

8.3

aanvullende informatie

Binnen het programma SamenGezond bieden wij een brilvoucher aan. Met deze voucher krijg je korting op de aanschaf van een bril bij Pearle en Eyewish. Ben je op zoek naar een leesbril zonder dat deze voorgeschreven is door een optometrist of oogarts? Dan kun je natuurlijk ook ‘gewoon’ bij HEMA terecht. In het eenvoudige leesbrillenassortiment in onze vestigingen en de webshop vind je naast leesbrillen ook diverse handige accessoires om je bril te reinigen, op te bergen of te beschermen. Bovendien is winkelen bij HEMA nóg voordeliger. Zorgverzekerden krijgen ook dit jaar weer in alle Nederlandse HEMA-filialen en de webshop 10% korting op bijna het gehele assortiment.

In de basisverzekering is in zeer uitzonderlijke situaties een vergoeding mogelijk voor brillen. Denk dan aan een visuele stoornis als gevolg van een medische aandoening of een trauma.

al onze voordelen nog even op een rijtje

  • een jaar lang 10% extra gelukskorting op bijna alles bij HEMA
  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders
  • zowel online als telefonisch bereikbaar