Naar het overzicht
computerbril

welke vergoeding computerbril bieden wij?

Tegenwoordig zitten we steeds vaker en langer achter de computer. Op kantoor en thuis brengen we dagelijks menig uur door, turend naar een beeldscherm. Om het werken achter een computer of beeldscherm makkelijker en prettiger te maken en klachten te voorkomen, is de computerbril - ook wel beeldschermbril genoemd - ontwikkeld. HEMA Zorgverzekering biedt geen computerbril vergoeding, wel krijg je met de brilvoucher van het SamenGezond programma korting op je bril bij Pearl en Eyewish.

Bijzonderheden

binnen het SamenGezond programma bieden wij je een brilvoucher aan. Met deze voucher koop je een bril of contactlenzen met korting bij Pearl of Eyewish.

je krijgt met je HEMA-zorgpas 10% korting op dag- en maandlenzen, lenzenvloeistof en gekleurde contactlenzen uit ons assortimentbijzonderheden

  • eigen risico

    nee

  • eigen bijdrage

    nee

HEMA zorg klanten geven ons een

8.1

aanvullende informatie

Een computerbril is bedoeld voor mensen die vaak de hele dag achter een beeldscherm zitten. De bril is voorzien van speciale glazen met verschillende sterktes voor dichtbij, het tussengebied en veraf. De afstanden in de glazen worden ruim afgestemd, rekening houdend met de afstand tussen de ogen en het beeldscherm. Met een beeldschermbril zie je niet alleen scherper, ook voorkom je droge ogen, hoofdpijn en wazig zicht. De bril werkt alleen wanneer je in de juiste werkhouding zit. Zo wordt automatisch een goede houding gestimuleerd, waardoor je niet met nek- en rugklachten te maken krijgt.

al onze voordelen nog even op een rijtje

  • een jaar lang 10% extra gelukskorting op bijna alles bij HEMA
  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders
  • zowel online als telefonisch bereikbaar