originele en leuke activiteiten voor koppels

een hapje eten of een avondje naar de bios; we kiezen vaak de veilige weg als het aankomt op een uitje met z’n tweeën. Stap eens van de bekende paden en verbreed je horizon. Wedden dat je na een pottenbakcursus weer genoeg hebt om over te praten? We geven graag wat inspiratie voor leuke activiteiten voor koppels.

date ideeën en wijze lessen

het is natuurlijk een open deur, maar samen leuke dingen blijven ondernemen houdt je relatie fris en spannend. Uit onderzoek blijkt wanneer je samen wat nieuws onderneemt, de band tussen jullie versterkt. Het is in ons drukke leventje alleen niet altijd even makkelijk om regelmatig tijd voor elkaar vrij te maken. Laat staan om steeds wat nieuws te bedenken. Vind jij het ook lastig om jullie gewoontes te doorbreken? Dan hebben we wat leuke date ideeën voor je.

samen uit je comfortzone

samen nieuwe activiteiten ondernemen kan eigenlijk niet misgaan. Misschien ontdek je wel een tangotalent in jezelf of vind je een passie voor de Thaise keuken. Zo niet, dan heb je altijd wat te lachen achteraf. Het is de ervaring die telt, toch? Dus ga eens pottenbakken of wijnproeven, huur een tandem, wees een toerist in eigen stad of ga trampolinespingen. Als het maar anders is dan dat je normaal zou doen; je houdt er sowieso een goed verhaal aan over.

wees romantisch

Echte romantiek gaat vooral over quality time (telefoons verboden!), een beetje moeite doen en de ander echt zien. Weten waar je partner van houdt en dat regelen. Organiseer een romantische picknick in de woonkamer, regel een drive-in bioscoop op de oprit, boek een huiskamerconcert of trakteer op een glas champagne in de lobby van een super chique hotel. Dan is die overnachting eigenlijk niet eens meer nodig.

stap in elkaars wereld

de een is gek op sport, de ander weet alles van films. Of je nu wel of niet veel hebt met de hobby van de ander, het kan heel verfrissend zijn om je lief eens mee te nemen in jouw wereld. En andersom natuurlijk. Je zult elkaar niet alleen beter leren kennen, maar de ander ook beter begrijpen als hij of zij weer eens losgaat over zijn of haar passie of alleen op pad wil. En tijd voor jezelf, dat is natuurlijk ook belangrijk.

HEMA maakt leuke activiteiten voor koppels nog leuker

Een fijne massageolie, picknickspullen, leuke spellen, appeltaarten of tickets naar een spannende bestemming; in onze winkels vind je talloze ideeën voor leuke activiteiten voor koppels. Van een eigen moestuin onderhouden tot origami voor beginners en een hamam in de badkamer. Met je HEMA Zorgverzekering krijg je op bijna al die dingen standaard 10% winkelkorting. Lekker losgaan dus!