budget zomertips om van te genieten

de zomer is nu echt begonnen. Tijd om lekker buiten te leven en wat leuks te ondernemen. Of je nu de camping in Frankrijk een keertje overslaat of er gewoon alles uit wilt halen wat er in zit; wij hebben een aantal creatieve budget zomertips voor de heetste maanden van het jaar.

kamperen in je achtertuin

de kids zullen het fantastisch vinden en jij zelf misschien ook: kamperen in de achtertuin. Zet een tentje op, kleed je kampeerplek gezellig aan met klapstoeltjes een opblaasbadje en een barbecue en, voilà: je hebt eigen minicamping. Spannend voor de kleintjes om te overnachten en voor jou een mooie gelegenheid om weer eens samen romantisch naar de sterren te kijken. Vergeet je toiletrol niet!

je eigen waterfestijn

in veel warme landen is het een jaarlijks terugkerend evenement: het waterfestijn. Op de warmste dag van het jaar gaan jong en oud de straat op en proberen elkaar helemaal nat te maken. Alles is voor één dag geoorloofd: waterballonnen, in fonteinen springen, de tuinslang proberen te ontwijken, elkaar vanaf het balkon natspuiten met een waterpistool… Probeer het ook eens. Het is namelijk niet alleen leuk voor de kinderen.

food festival in je eigen straat

waarom zou je naar een foodfestival gaan als je deze ook zelf kunt organiseren? Trommel wat gezellige buren op en spreek af dat iedereen een hapje uit een wereldkeuken maakt. Leuk om op straat wat zelfgemaakte kraampjes te installeren en bij elkaar op bezoek te gaan voor een lekker bordje. Zo leer je elkaar ook nog eens beter kennen.

spelen in het park

ga je er liever even uit of heb je thuis niet zo veel ruimte? Zoek een park op in de buurt en organiseer een toernooitje badminton, jeu de boules of vangbal. Niet zo’n spelletjesliefhebber? Een lekkere picknick en een boek zijn natuurlijk ook fijn. Pak eens uit en maak van je picknickmand wat bijzonders. Op internet vind je heel wat verrassende recepten die niet veel hoeven te kosten.

donkere wolk

Heeft het weer de memo niet gekregen en is het absoluut niet zomers buiten? Geen nood, binnen is er ook genoeg vakantiepret te beleven. Zet een tentje midden in de woonkamer op en slaap daar in plaats van je eigen bed, houd een waterpistoolgevecht in de badkamer en speel de hele avond kaartspelletjes in plaats van de tv aan te zetten. En door de regen stampen in je jas en laarzen is het hele jaar door leuk.

een heerlijke zomer in en om het huis

ga jij ook voor een heerlijke zomer in en om het huis? Dat kan net zo leuk zijn als een aantal weken op vakantie gaan. Het enige wat je nodig hebt is wat creativiteit en wat energie om een en ander zelf voor te bereiden. Dus kom in actie en maak er een zomer van om nooit te vergeten!

budget zomertips, budget accessoires

bij budget zomertips horen ook budget spullen. HEMA heeft alles wat je nodig hebt voor een voordelige zomer: van luchtige kleding, tot buitenspelletjes, picknickspullen en zonbescherming. Met jouw HEMA Zorgverzekering krijg je standaard 10% extra gelukskorting op bijna het hele zomerassortiment.