Beatrix & Doutzen verzekerd bij HEMA

Roger Federer, Sam de brandweerkat, Woody Woodstock en Wolfgang Amadeus Mozart zijn allemaal verzekerd bij HEMA. Je leest het goed, en dit is slechts een kleine greep aan namen van onze verzekerde poezen. De baasjes van deze ‘bekendheden’ waren je voor om hun huisdier te verzekeren bij HEMA.

Wanneer je een huisdier koopt is het natuurlijk leuk om te sparren over de naam. Wij namen daarom een kijkje in het register van alle verzekerde huisdieren bij HEMA. Wat zouden de meest populaire katten- en hondennamen zijn? En welke namen zijn het meest origineel? Wij zetten ze voor je op een rijtje:

De top 3 meest populaire kattennamen bij HEMA zijn:

 1. Luna
 2. Tommy
 3. Simba

De top 3 meest populaire hondennamen bij HEMA zijn:

 1. Luna
 2. Max
 3. Bo

Ook blijken chique hondennamen populair te zijn. Frederik, Freek-Willem, Napoleon, Pieternel, Sebastiaan en Josefien zijn ook allen bij HEMA verzekerd.

De naam Luna is erg populair onder zowel honden als katten, maar is wellicht niet erg origineel. Daarom zijn we eens gaan kijken naar de meest unieke honden en kattennamen, uit alle bij HEMA verzekerde honden en katten:

De top 3 originele kattennamen, verzekerd bij HEMA:

 1. Sa-Shimi (voor wie van rauwe vis houdt!)
 2. Sam, de brandweerkat
 3. En, de gedeelde derde plaats is voor Tequila en Tequila Sunrise. Wij konden in ieder geval niet kiezen.

De top 3 originele hondennamen, verzekerd bij HEMA:

 1. Konijn
 2. Hot chili
 3. Hunk

Ook origineel is om je hond of kat te vernoemen naar een merknaam, zo staan Red Bull, Sergio Rossi en Coco Chanel al in ons klantenbestand. Helaas hebben we nog geen verzekerd huisdier met de naam HEMA gezien.

Voor de HEMA dierenverzekering maakt het natuurlijk niet uit hoe jij je hond of kat noemt, je kan hem of haar altijd verzekeren. Het voordeel van het verzekeren van je huisdier is dat je niet voor onvoorziene medische kosten komt te staan voor je hond en/of kat. Je huisdier is met een dierenverzekering van HEMA onder andere verzekerd voor consulten en behandelingen bij de dierenarts, narcose, röntgenfoto’s, echografie en alle geregistreerde medicijnen zoals vastgelegd in de Diergeneesmiddelenwet. Bekijk onze huisdierenverzekering hier en sluit je verzekering vandaag nog af.

bereken je premie