zorg voor jezelf, zorg voor je dier

De maand december is het moment om voor jezelf je zorgverzekering weer eens onder de loep te nemen. Waar is de Basisverzekering het goedkoopst? Waar krijg ik de meeste fysiotherapie behandelingen vergoed? Kies ik voor alleen het wettelijke eigen risico of verhoog ik het eigen risico bedrag zodat ik minder premie betaal? Allemaal zaken die je afweegt om te kunnen kiezen of je bij je huidige verzekeraar blijft of toch overstapt naar een andere zorgverzekering.

zorgverzekering voor dieren

Hetzelfde geldt voor de zorg van je trouwe huisdier. De meeste huisdierbezitters staan er niet altijd bij stil dat de afweging voor het afsluiten van een (zorg)verzekering voor je huisdier minstens zo belangrijk is als een zorgverzekering voor jezelf. Ook een hond of kat kan ziek worden, hiermee is een bezoek aan de dierenarts vaak onvermijdelijk. Zo kost een consult al gauw een paar tientjes en kunnen operaties oplopen tot honderden euro’s.

Voor medische kosten voor je hond of kat is er een dierenverzekering. Hiermee ben je er voor een vast bedrag per maand zeker van dat jouw hond of kat de behandeling krijgt die hij nodig heeft. Dit zonder dat jij je druk hoeft te maken of je de rekening wel kunt betalen. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

HEMA Dierenverzekering

Met de HEMA Dierenverzekering verzeker je je kat al vanaf 9.50 per maand en je hond vanaf 12.50 per maand. Met de basisdekking is jouw dier tot 3.000.- per verzekeringsjaar verzekerd. In de basisdekking is standaard al heel veel gedekt. Bovenop de basisdekking kun je je hond of kat ook nog aanvullend verzekeren voor een aantal bijzondere behandelingen zoals fysiotherapie of chemotherapie. Klik hier om de premie voor de HEMA Dierenverzekering te berekenen.

bereken je premie