Heel eenvoudig verzekeringen.hema.nl

Jouw vertrouwde verzekeringen in een nieuw jasje. Hoe zit dat precies?

HEMA maakt het leven graag leuker en gemakkelijker. Dat geldt niet alleen voor onze producten in de winkel maar ook voor de diensten waarmee HEMA blijft verrassen. Wij bekijken continue hoe we die nog beter, eenvoudiger en leuker kunnen maken. Met altijd weer die verrassend lage prijs.

Alles zelf doen

Verzekeren hebben wij zo eenvoudig gemaakt dat je alles zelf kunt doen: een verzekering afsluiten, jouw polis wijzigen, schade melden of je verzekering weer opzeggen. Onze voorwaarden zijn in gewone-mensentaal geschreven, zo zijn ze voor iedereen duidelijk.

verzekeringen.hema.nl

Regelmatig krijgen wij van klanten tips en suggesties voor verbeteringen. Dat was voor ons reden om onze website weer eens goed onder de loep te nemen. Dit heeft geleid tot onze nieuwe, verbeterde website. Het afsluiten en beheren van jouw verzekeringen is vanaf nu nog eenvoudiger. En we hebben onze verzekeringen ook direct in een nieuw jasje gestoken. Je kunt ons voortaan vinden op verzekeringen.hema.nl maar natuurlijk ook gewoon via hema.nl.

Contact

Wist je dat jouw vragen door ons binnen 2 werkdagen beantwoord worden per e-mail? Voor spoedeisende hulp bij schade zijn wij telefonisch bereikbaar op 071-3641 832. Je kunt ons daarvoor 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Nieuw is dat je ons voor een korte vraag ook kunt bereiken via Twitter. Stuur jouw tweet naar @HEMA en je ontvangt binnen 2 uur een antwoord van ons.

Tot slot

Natuurlijk wijzigt er niets aan jouw verzekeringen. Die staan nog steeds in jouw online polismap, je bent en blijft goed verzekeringen.hema.nl.