HEMA verzekeringen beoordeeld door klanten

Bij HEMA verzekeringen houden we van (zeer) tevreden klanten. Daarom laten we een onafhankelijk onderzoeksbureau jaarlijks onderzoek doen naar de tevredenheid van onze klanten. Zo weten we wat we vooral moeten blijven doen en wat we beter moeten doen. De resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek delen we hier graag met je.

klanten geven HEMA schadeverzekeringen een 8.0

Klanten van HEMA schadeverzekeringen zijn elk jaar meer tevreden over onze dienstverlening. Vorig jaar scoorden we zelfs een 8.0 (t.o.v. 7.8 in 2020)! Hetzelfde cijfer krijgen we voor de prijs en voor de dekking en voorwaarden van onze verzekeringen. Maar het hoogste rapportcijfer gaat naar de flexibiliteit voor het opzeggen of aanpassen van verzekeringen. Bijna 9 op de 10 klanten is dan ook van plan om te blijven.

Download het klanttevredenheidsonderzoek schadeverzekeringen hier.

klanten geven HEMA zorgverzekering een 8.3

HEMA zorgverzekering wordt op veel punten beter gewaardeerd dan voorgaande jaren. Sterker nog: we scoren zelfs een tiende hoger dan het markgemiddelde op het gebied van Zorgverzekeringen. Vooral de betaalbare premie en afhandeling van declaraties worden als pluspunten genoemd.

Download het klanttevredenheidsonderzoek zorgverzekering hier.