een kraampakket aanvragen

hoe en wanneer?

verwacht je binnenkort gezinsuitbreiding? Als je de aanvullende verzekering 3 hebt gekozen, dan ontvang jij van HEMA een kraampakket. Dit pakket is niet alleen praktisch, maar ook nog eens ontzettend leuk. Of je nu van plan bent om thuis te bevallen of in het ziekenhuis, je hebt het meeste gewoon nodig.

is er een baby op komst? Dan is het verstandig om hier tijdens het kiezen van een zorgverzekering rekening mee te houden. De basisverzekering dekt veel, maar een aanvullende verzekering 3 -met kraamzorg en het kraampakket- zorgt voor nog meer zekerheid. Bij HEMA Zorgverzekering heb je recht op kraamzorg tot maximaal 10 dagen vanaf de dag van je bevalling. Heb je alleen een basisverzekering, dan betaal je hiervoor een eigen bijdrage. Heb je een aanvullende verzekering 3, dan wordt dit volledig vergoed.

wat zit er in het kraampakket?

heb je een zorgverzekering bij HEMA en voor aanvullende verzekering 3 gekozen, dan heb je recht op het kraampakket. In het pakket zitten, naast alle medische spullen, verschillende leuke spulletjes voor de kleine. Naast deze leuke spulletjes voor de baby, zitten er verschillende handige spulletjes in voor na de bevalling.

je baby eenvoudig verzekeren

wist je dat je kind tot 18 jaar gratis is meeverzekerd? Als je baby is geboren, meld hem of haar dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 4 maanden na de geboorte, aan op je zorgverzekering. Dan kan heel eenvoudig online via mijn zorgverzekering.

hoe krijg ik het pakket in huis?

je krijgt een kraampakket thuisbezorgd nadat je dit hebt aangevraagd via mijn zorgverzekering. Kun je niet inloggen in mijn zorgverzekering? Dan kun je het kraampakket ook aanvragen via onze klantenservice 088-222 4114. Het kraampakket wordt in de zevende maand van je zwangerschap gratis naar je verzonden. Heb je nog extra babyspulletjes nodig? HEMA heeft heel veel leuke en handige producten voor moeder en kind. Met je 'meer HEMA' klantenpas krijg je het hele jaar door 10% extra winkelkorting op bijna het gehele assortiment in de HEMA winkels en op hema.nl.

maak Stichting Baby Hope blij

als je na je kraamtijd medische artikelen uit het kraampakket over hebt, dan kun je Stichting Baby Hope daar een enorm plezier mee doen. Zij zamelt deze producten in voor zwangere vrouwen in Afrika, India, Zuid-Amerika en Oost-Europa. Stichting Baby Hope heeft maar liefst 320 inzamelingspunten door heel Nederland. Er is dus vast een inzamelingspunt bij je in de buurt! Meer informatie vind je op stichtingbabyhope.org.