Naar het overzicht
beugel

welke vergoeding beugel bieden wij?

Je gebit is een stralend visitekaartje. Wanneer jij of je kind last heeft van een onregelmatig gevormd gebit, dan kan een beugel voor veel verlichting zorgen. Een bezoek aan de orthodontist wordt slechts in enkele gevallen gedekt door je basisverzekering. Kinderen tot 18 jaar kunnen via een aanvullende verzekering rekenen op een orthodontievergoeding. Voor volwassenen keren we geen vergoeding beugel uit.

aanvullend 1

geen dekking


aanvullend 2

geen dekking


aanvullend 3

kinderen tot 18 jaar zijn tot maximaal 1.500.- verzekerd tijdens de gehele verzekeringsduur er gelden specifieke voorwaarden, lees hieronder verder

  • eigen risico

    nee

  • eigen bijdrage

    nee

HEMA zorg klanten geven ons een

8.3

aanvullende informatie

Een beugel vergoeding wordt alleen in uitzonderlijke gevallen via de basisverzekering uitgekeerd. Ben je jonger dan 18 jaar dan heb je recht op een beugel vergoeding als er sprake is van een zeer ernstige ontwikkelings- of groeistoornis van het tand-kaak-mondstelsel, waarbij medediagnostiek of medebehandeling van andere disciplines naast tandheelkunde noodzakelijk is.

Ben je ouder dan 18 jaar? Dan keren we geen vergoeding beugel uit. Natuurlijk kun je je wel uitgebreid verzekeren voor andere tandheelkunde. Via de tandartsverzekering heb je, afhankelijk van je keuze, recht op een volledige vergoeding tot maximaal 750.-. Ook bijzondere tandheelkunde, gebitsprothese en tandartskosten na een ongeval (tot maximaal 10.000.-) worden via deze verzekering vergoed. Kijk altijd in de verzekeringsvoorwaarden om precies te weten wat wel en niet vergoed wordt en wat de voorwaarden zijn.

al onze voordelen nog even op een rijtje

  • een jaar lang 10% extra gelukskorting op bijna alles bij HEMA
  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders
  • zowel online als telefonisch bereikbaar