Naar het overzicht
laserbehandeling

welke vergoeding laserbehandeling bieden wij?

Je wilt graag goed voor de dag komen. Wanneer je last hebt van abnormale haargroei in het gezicht of de hals, kan dit voor ongemakken zorgen. Door definitieve ontharing is abnormale haargroei eenvoudig een halt toe te roepen middels een ontharingsbehandeling met professionele apparatuur, die werkt met elektrische stroom, laser of flitslicht. Via de HEMA aanvullende verzekering 2 en 3 bieden wij, als er sprake is van abnormale haargroei in het gezicht of de hals, een laserbehandeling vergoeding.

geen dekking

aanvullend 1

geen dekking


aanvullend 2

vergoeding van 80% van de kosten tot 250.-

 • Je kunt voor epilatie alleen terecht bij een door de zorgverzekeraar erkende huidtherapeut (of iemand die onder zijn verantwoordelijkheid werkt, bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist).

aanvullend 3

vergoeding van 80% van de kosten tot 500.-

 • Je kunt voor epilatie alleen terecht bij een door de zorgverzekeraar erkende huidtherapeut (of iemand die onder zijn verantwoordelijkheid werkt, bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist).
 • eigen risico

  nee

 • eigen bijdrage

  nee

HEMA zorg klanten geven ons een

8.1

aanvullende informatie

Het behandelen van abnormale haargroei in het gelaat door middel van elektrische stroom, laser of flitslicht maakt nagroei praktisch onmogelijk. Via een Aanvullend 2- of Aanvullend 3-verzekering ontvang je een laserbehandeling vergoeding van 80% van de kosten van epilatie tot een maximumbedrag als er sprake is van abnormale haargroei in het gezicht of de hals.

 • Voor Aanvullend 2 vergoeden we 80% van de kosten tot 250.-.
 • Voor Aanvullend 3 vergoeden we 80% van de kosten tot 500.-.

Het maximumbedrag geldt voor de gehele verzekeringsduur. Je kunt voor epilatie alleen terecht bij een door de zorgverzekeraar erkende huidtherapeut (of iemand die onder zijn verantwoordelijkheid werkt, bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist).

Je hebt recht op de laserbehandeling vergoeding als de behandeling wordt verricht door of onder verantwoordelijkheid van een huidtherapeut of schoonheidsspecialist, die door ons is erkend. HEMA Zorgverzekering heeft met verschillende zorgaanbieders een contract gesloten. Maak gebruik van de Zorgvinder om te zien welke huidtherapeut of schoonheidsspecialist bij jou in de buurt door ons gecontracteerd is of neem contact op met de Zorgadviseur. Check ook altijd onze duidelijke verzekeringsvoorwaarden.

al onze voordelen nog even op een rijtje

 • een jaar lang 10% extra gelukskorting op bijna alles bij HEMA
 • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders
 • zowel online als telefonisch bereikbaar