onze klantenservice staat voor je klaar

Heb je vragen over zorg of ben je opzoek naar afstemming tussen jezelf en je zorgaanbieder? De klantenservice van HEMA Zorgverzekering helpt je graag aan een passend antwoord of een oplossing waar je mee verder kunt. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen bij het zoeken naar een ziekenhuis waar je goed en snel terechtkunt.

Duurt het te lang voordat je aan de beurt bent in je eigen ziekenhuis? Dan kunnen onze klantenservice voor je op zoek gaan naar een ziekenhuis waar je eerder terechtkunt. Of ga je verhuizen? Dan helpen onze klantenservice je bij het vinden van een nieuwe huisarts, tandarts of fysiotherapeut. Je krijgt geen zorgaanbieder opgelegd, je kunt zelf kiezen wat je doet. Wil je in contact komen met onze klantenservice? Bel dan naar tel. 088 - 222 41 14.

geheel gratis en voor iedereen

Bij HEMA Zorgverzekering houden we van duidelijkheid. Wie je ook bent en wat je ook doet, het leven is gewoon bijzonder. En we weten dat je daar zuinig op bent. Daarom kan iedereen gratis terecht bij onze klantenservice voor advies.

klantenservice speciaal voor kinderen

Speciaal voor kinderen is er de HEMA kinderzorglijn. Deze telefonische adviesdienst, volledig toegespitst op kinderen, kan je precies vertellen wie bij jou in de buurt gespecialiseerd is in zorg voor je kind. Zo helpt een klantenservice medewerker je bijvoorbeeld met het zoeken naar een geschikte tandarts of logopedist, mogelijkheden voor een ‘second opinion’ en verwijzing naar zorgaanbieders die thuis zijn in kindergeneeskunde. De kinderzorglijn is te bereiken via tel. 088 - 222 43 43. Je kunt gebruikmaken van de kinderzorglijn op het moment dat je zorgverzekering is ingegaan.