Naar het overzicht
neuscorrectie

welke vergoeding neuscorrectie bieden wij?

Een neus bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je gezicht en uiterlijk. Het is dan ook niet verrassend dat er verschillende redenen zijn waarom je hier ontevreden over kunt zijn. Denk bijvoorbeeld aan onzekerheid, ademhalingsproblemen of een neusbeschadiging. Heb je last van je neus? Dan kun je kiezen voor een neuscorrectie. Cosmetische plastische chirurgie, zoals een neuscorrectie, wordt niet vergoed door je zorgverzekeraar. Andere plastische chirurgie kan je soms vergoed krijgen uit de basisverzekering of een aanvullende verzekeringen.

gecontracteerde zorgaanbieder:

100% vergoeding

er gelden specifieke voorwaarden, lees hieronder verder


niet-gecontracteerde zorgaanbieder:

75% vergoeding van de rekening tot maximaal 75% van de gemiddelde gecontracteerde tarieven

er gelden specifieke voorwaarden, lees hieronder verder

geen dekking

  • eigen risico

    ja

  • eigen bijdrage

    nee

HEMA zorg klanten geven ons een

8.1

aanvullende informatie

Het uitvoeren van een neuscorrectie wordt alleen vergoed als dit medisch noodzakelijk is. Daarnaast is een verwijzing nodig van de huisarts of medisch specialist en heb je goedkeuring nodig van HEMA Zorgverzekering. Voor plastische chirurgie is het eigen risico van toepassing. Neem voor persoonlijk advies of meer informatie contact op met de Zorgadviseur. Ook kun je onze verzekeringsvoorwaarden doornemen. Hierin lees je precies wat wel en niet wordt vergoed en wat de voorwaarden zijn.

Om ervoor te zorgen dat de ingreep veilig en succesvol verloopt, hebben we verschillende zorgaanbieders gecontracteerd. Met deze zorgaanbieders heeft HEMA Zorgverzekering afspraken gemaakt over de prijs en de kwaliteit van de behandeling. Via onze Zorgvinder vind je snel en eenvoudig een zorgaanbieder bij jou in de buurt. Kies je voor een gecontracteerde zorgaanbieder? Dan ontvang je, indien het om medisch noodzakelijke zorg gaat, een volledige vergoeding. Kies je voor een niet-gecontracteerde aanbieder? Dan wordt, indien het om medisch noodzakelijke zorg gaat, 75% van de rekening van de neuscorrectie vergoed tot maximaal 75% van de gemiddelde gecontracteerde tarieven.

al onze voordelen nog even op een rijtje

  • een jaar lang 10% extra gelukskorting op bijna alles bij HEMA
  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders
  • zowel online als telefonisch bereikbaar