Het inloggen in de online polismap lukt niet. Wat moet ik doen?

Wanneer het inloggen in de online polismap niet werkt, check dan eerst goed of je de juiste inloggevens invoert. Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Dat betekent dat je hoofdletters dient te gebruiken als je hebt gekozen voor een wachtwoord met hoofdletters. Let goed op dat je als volgt inlogt in uw online polismap: -ga naar verzekeringen.hema.nl -klik rechtsboven op 'inloggen verzekeringen' -kies voor inloggen online polismap -in het inlogscherm vult je jouw e-mailadres en wachtwoord in Weet je jouw wachtwoord niet meer? Klik dan op 'wachtwoord vergeten'. Je ontvangt direct een email met jouw wachtwoord op het bij ons bekende e-mailadres