Is mijn online polismap veilig?

Ja, jouw online polismap is veilig omdat er gebruik gemaakt wordt van een beveiligde verbinding. HEMA maakt voor de polismap gebruik van Secure Socket Layer (SSL), dit is een beveiligingstechniek die ervoor zorgt dat alle gegevens versleuteld worden verzonden. Zodra een SSL-verbinding actief is, verschijnt er (rechts onderaan) in jouw internetbrowser een geel slotje. Daarnaast kan niemand wijzigingen aanbrengen in jouw polissen omdat jij de enige bent met toegang tot jouw online polismap. Alleen jij weet de inlognaam en jouw wachtwoord.