Mijn inlognaam / e-mailadres wordt niet herkend. Wat moet ik nu doen?

Wanneer het inloggen in de online polismap niet werkt, check dan eerst goed of je de juiste inloggevens invoert. Het invoeren van deze gegevens is gevoelig voor hoofdlettergebruik. Dat betekent dat je hoofdletters dient te gebruiken als die ook aangegeven zijn. Weet je jouw wachtwoord niet meer? Ga naar 'inloggen polismap'. Klik op 'wachtwoord vergeten'. Je ontvangt direct een email met jouw wachtwoord op het bij ons bekende emailadres.