HEMA fit adviseur

Je wilt een gezondere levensstijl? De HEMA fit adviseur staat voor je klaar!

Je wilt afvallen, gezonder eten, stoppen met roken of meer bewegen, maar weet niet hoe of waar je moet beginnen? De HEMA fit adviseur zoekt naar passende hulp bij jou in de buurt. Als je verzekerd bent bij HEMA kan je een gratis persoonlijk gesprek aanvragen.

DE HEMA fit adviseurs hebben al veel mensen op weg geholpen met hun eerste stap naar een gezondere leefstijl. Want wat is nou fijner dan goed in jouw vel zitten en je fit voelen. We doen er alles aan om de fitheid van iedereen te versterken. Daarom kun je als klant van HEMA zorgverzekering je gratis en vrijblijvend bellen met een adviseur.

De HEMA fit adviseur in het kort

  • Is er voor al jouw vragen over gewicht, voeding, stress, slapen, ontspanning en verslavingen als roken, alcohol en eten.
  • Is een luisterend oor en helpt je om jouw zorgvraag in kaart te brengen.
  • Zoekt met je naar geschikte hulp en initiatieven jou u in de buurt.
  • Speciaal voor jou als HEMA-zorgverzekerde.

Hoe werkt het?

Een gesprek met de HEMA fit adviseur is gratis. Speciaal voor jou, als je een HEMA zorgverzekering hebt. Het gesprek duurt ongeveer 30 minuten en kan via de telefoon of via beeldbellen.

Wilt je een gesprek aanvragen?

Klik dan op de knop 'Bel mij terug' en vul jouw gegevens in. Je wordt binnen 5 werkdagen teruggebeld om een afspraak in te plannen.

Met welke vragen kan ik bij de HEMA fit adviseur terecht?

De HEMA fit a dviseurs zijn er voor al jouw vragen over gezond leven. Denk aan vragen over gewicht, voeding, de overgang, stress, slapen, ontspanning en verslavingen als roken, alcohol en eten.

Gezond en fit leven bestaat uit gezond eten, niet roken, regelmatig bewegen en ontspannen. Ook is het belangrijk om een gezond gewicht te hebben. Daarmee verklein je de kans op ziekten zoals bijvoorbeeld diabetes en hart- en vaatziekten. En je blijft langer fit!

Misschien wil je op een gezonde manier afvallen en ontdekken of je in aanmerking komt voor de gecombineerde leefstijlinterventie (gli). In dit programma krijg je 2 jaar professionele begeleiding bij onder andere gezonder eten, meer bewegen en beter slapen.

Of je wilt stoppen met roken en dan het liefst onder professionele begeleiding en samen met anderen. Dan kunt je gratis advies krijgen over passende programma's, zowel online als bij jou in de buurt.

Maak een afspraak/bel mij terug

Wat goed dat je de stap neemt om een gesprek aan te vragen met een HEMA fit adviseur. Vul jouw gegevens in en wij bellen je terug om een afspraak te maken.

Persoonlijke gegevens

Om jouw gegevens te mogen gebruiken voor het gesprek met de HEMA fit coach hebben wij jouw toestemming nodig.

* verplichte velden