welkom

bij HEMA zorgverzekering

  • online en telefonisch bereikbaar
  • genieten van 10% extra winkelkorting bij HEMA
  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders

10% winkelkorting

Met de HEMA zorgverzekering ontvang je het hele jaar +10% korting in onze winkels en op hema.nl.

welkom bij HEMA zorgverzekering

Ook al is een goede gezondheid iets groots; het zijn vaak de kleine, vanzelfsprekende dingen die de meeste impact hebben. Zoals een bezoek aan je eigen, vertrouwde huisarts of het ziekenhuis waar je graag geholpen wilt worden. Bij HEMA doen we er dan ook alles aan jouw leven niet alleen beter, maar vooral ook leuker te maken. Hieronder vind je daarom alles over jouw zorgverzekering en wat wij hierin voor je (kunnen) betekenen. Zo kun je zonder zorgen genieten. Want of je ons nu nodig hebt of niet; we zijn er voor je. We helpen je op deze pagina graag op weg met de belangrijkste informatie rondom je HEMA Zorgverzekering. Ook vind je heel veel informatie op onze klantenservice zorg pagina.

mijn zorgoverzicht

Op mijn zorgoverzicht vind je een compleet overzicht van alles wat met jouw zorgverzekering te maken heeft. Zelf eenvoudig al jouw zorgzaken regelen in mijn zorgoverzicht. Log veilig in met jouw DigiD. naar mijn zorgoverzicht

premie betalingen

Je betaalt voor je zorgverzekering een maandelijkse premie. Eventueel aangevuld met een (maandelijks) gedeelte van je eigen risico en een eigen bijdrage. Dit kan bij HEMA alleen via automatische incasso. We schrijven je premie rond de 29e af. meer over premie betalingen

ook als je helemaal niet ziek bent

Wij vinden dat je ook in goede tijden je mouwen voor klanten moet opstropen. Daarom kijken we verder dan (acute) zorg alleen. Zo mag je bij ons gratis gebruikmaken van het vitaliteitsplatform SamenGezond. Hier kun je bijvoorbeeld gebruik maken van online coaching als je wilt afvallen of meebewegen voor leuke cadeaus. Zo profiteer je altijd van je zorgverzekering.

SamenGezond

nog twee financiële punten

We schrijven jouw premie maandelijks aan het einde van de maand af. In januari heb je 2x betaald. Dit was voor januari en de vooruitbetaling van februari.

Wil je jouw eigen risico liever gespreid betalen? Dat kan. Je kunt ervoor kiezen het eigen risico van 385.- in 10 termijnen van 38.50 te betalen.

meer over gespreid betalen