wintersport, onderwatersport

Ben jij een van de geluksvogels die tijdens de kerstdagen lekker naar het buitenland gaat? Of je nu naar de zon of sneeuw gaat, met de reisverzekering van HEMA ben je goed verzekerd. Hou je van avontuur en neem je deel aan sportieve activiteiten onder water of in de bergen? Vaak zijn deze activiteiten niet verzekerd onder een standaard reisverzekering. Het is daarom goed om dit van te voren altijd te controleren. HEMA Verzekeringen biedt op de doorlopende reisverzekering standaard dekking voor de meeste van deze activiteiten. Hieronder kun je lezen waarvoor je allemaal verzekerd bent met een HEMA doorlopende reisverzekering.

wintersport

Je bent voor wintersportrisico’s, zoals skiën en snowboarden verzekerd voor hulpverlening tegen de kostprijs. Maar ook buitengewone kosten zoals:

  • kosten van opsporing, redden en berging;
  • kosten i.v.m. ongeval/ziekte/overlijden van verzekerde;
  • kosten van overkomst binnen of vanuit Nederland en terug.

Bij overlijden van de verzekerde word tot €2.500 uitgekeerd. Let op, geneeskundige kosten bij wintersport en onderwatersport vergoedt HEMA alleen als je het onderdeel medische kosten hebt afgesloten.

bagage en noodhulp: ook standaard gedekt

Raakt op reis iets beschadigd of worden jouw spullen gestolen? We kunnen ons goed voorstellen hoe vervelend dat is. Krijg jij in het buitenland te maken met ziekte of een ongeluk? Bel dan meteen onze alarmcentrale. We zorgen dan dat alles snel en soepel voor je wordt geregeld. De doorlopende reisverzekering van HEMA vergoedt ook extra kosten die je moet maken voor jouw reis en verblijf of juist de reis- en verblijfskosten van familie uit Nederland.

aanvullende dekkingen doorlopende reisverzekering

Met de basisdekking van onze doorlopende reisverzekering ben je onder andere verzekerd voor hulpverlening na een ongeval. Kosten als gevolg van een ongeval, ziekte of overlijden, de noodzakelijke terugreis naar Nederland en eventuele reis- en verblijfskosten van familieleden zijn gedekt. Voor bagage gelden uitsluitingen, waaronder elektronische apparatuur. Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Dan kun je naast de basis reisverzekering aanvullende dekkingen afsluiten.

Wist je dat bijna 65 procent van de verzekerden bij HEMA een reisverzekering met de aanvullende module geneeskundige kosten heeft meeverzekerd? Ook een annuleringsverzekering kan handig zijn. Het kan natuurlijk gebeuren dat je om een dringende reden zoals ziekte niet op reis kunt of eerder naar huis moet. In dit geval wordt de verzekerde reissom, of de niet genoten vakantiedagen, vergoed als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten.

terug naar overzicht

Bereken Premie