woon­verzekering afsluiten

verzeker je woning goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • 24/7 schade melden
  • garantie tegen onderverzekering
  • tot 15% stapelkorting

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

woonverzekering afsluiten die staat als een huis

Of je nu een inboedel- of opstalverzekering of allebei afsluit, onze woonverzekeringen staan als een huis. Een woonverzekering afsluiten bij HEMA betekent jouw meest waardevolle bezit nu en in de toekomst goed en simpel verzekeren. Onze verzekering groeit namelijk mee met de waarde van jouw woning, waardoor je gegarandeerd nooit onderverzekerd bent. Echt HEMA.

verzekering huis afsluiten

Omdat we weten dat je zuinig bent op je spullen, ben je met onze verzekering voor je huis direct verzekerd voor schade aan je inboedel of opstal door bijvoorbeeld brand, storm, inbraak of wateroverlast. Doordat alle onderdelen bij een woonverzekering afsluiten precies op elkaar zijn afgestemd, weet je zeker dat je nooit dubbel verzekerd bent - en dus niet meer kosten maakt dan nodig is. Onze scherpe premie van de woonverzekering wordt berekend op basis van een aantal zaken. Denk onder meer aan het type woning dat je wilt verzekeren, jouw adres en gezinssamenstelling.

de woonverzekering afsluiten die bij je past

Bij HEMA kies je zelf wat je wilt verzekeren. Ook bij een woonverzekering afsluiten kun je zelf bepalen hoe jouw verzekering eruit komt te zien. En dat doe je in slechts een paar simpele stappen. Gewoon, via onze site.

  • Vul de gegevens van je woning en je huishouden in. Wij berekenen direct jouw maandpremie.
  • Wil je naast onze uitgebreide basisdekking nét dat beetje meer zekerheid? Kies dan voor één van onze aanvullende dekkingen. Zo is het glaswerk in ramen, deuren en windschermen en balkon- en terreinafschermingen net als kunststof koepels en vensters gedekt met de glasdekking. Woon je in een appartement en loopt jouw opstalverzekering via de Vereniging van Eigenaren? Dan is de kans aanwezig dat je onderverzekerd bent.
  • Nadat je jouw verzekering helemaal op maat en naar eigen inzicht hebt samengesteld, vul je je persoonlijke gegevens in. Ben je nieuw bij HEMA? Doorloop dan de stappen. Jouw account wordt eenvoudig automatisch aangemaakt. Nadat je account is geactiveerd kun je in het vervolg al jouw verzekeringszaken via onze website inzien, wijzigen en regelen. Heb je al een HEMA-schadeverzekering? Log dan in. Wij vullen je gegevens voor je in en berekenen meteen de hoogte van jouw stapelkorting.
  • We vatten alle verzekeringsgegevens nog een keer voor je samen. Klopt alles en zijn de gegevens correct ingevuld? Klik dan op akkoord en - wanneer je een nieuw account hebt aangemaakt - activeer je account. Jij en jouw huis zijn nu officieel klaar voor de toekomst!

woonverzekering: dekking opstalverzekering

Met de opstalverzekering van HEMA is jouw huis goed en simpel verzekerd tegen schade door brand, inbraak, storm en blikseminslag. Van het dak en de keuken tot de muren en alle andere zaken die ‘aard- en nagelvast’ zitten; op het moment dat jij met schade te maken krijgt, staat deze woonverzekering met ruime basisdekking voor je klaar. Neem je, helemaal als het om jouw huis gaat, het zekere voor het onzekere? Kies dan bij een woonverzekering afsluiten voor een van de aanvullende dekkingen voor nét dat beetje extra bescherming.

woonverzekering: dekking inboedelverzekering

Jouw kostbare spullen betekenen alles voor je. Je moet er dan ook niet aan denken dat er iets met jouw luxe bank, moderne tv of onmisbare elektrische apparaten gebeurt. Krijg je te maken met schade door brand of water of hebben inbrekers het op jouw woning gemunt? De inboedelverzekering van HEMA schiet je in geval van schade te hulp. Dankzij de ruime basisdekking zijn jouw kapotte spullen zo weer gemaakt of vervangen. Wil je een woonverzekering afsluiten waarmee je écht niets aan het toeval overlaat? Met onze aanvullende dekkingen sluit je elk schaderisico uit.

verdere informatie

Met een inboedelverzekering ben je verzekerd voor schade aan de spullen in je woning. Een opstalverzekering dekt schade aan je huis.

Schade is al vervelend genoeg. Daarom krijg je bij HEMA een garantie tegen onderverzekering. Jouw huis en waardevolle spullen, goed en simpel verzekeren. Nu én in de toekomst.

Schade aan jouw woning door brand in is veel situaties gewoon goed verzekerd. Is er opzet in het spel? Dan keert de opstalverzekering geen vergoeding uit voor ontstane schade.

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp