Samen­Gezond

omarm jouw gezondheid

SamenGezond met HEMA

Een goede nachtrust, een gevarieerd eetpatroon of voldoende beweging; het draagt allemaal bij aan een goede gezondheid en een langer leven. In samenwerking met SamenGezond helpt HEMA je dan ook om hier bewust mee om te gaan. Of om te leren wat je kunt doen om jouw leefstijl blijvend te verbeteren. Omdat dit soms al genoeg van je vraagt, is het helemaal gratis. Zélfs als je meedoet met leuke acties.

zorg voor jezelf met SamenGezond

Wij helpen je met het maken van de juiste keuzes voor een gezonde leefstijl. Want door beter voor jezelf te zorgen, verklein je de kans op ziekten en verlagen we gezamenlijk onze zorgkosten. We stimuleren je dan ook om de beste keuzes te maken. En belonen je hiervoor. Voor het downloaden van de SamenGezond app en meer informatie over het SamenGezond programma, klik je hier.

dit biedt SamenGezond jou

  • leuke app die je elke dag laat bewegen
  • e-mail coaching, ontwikkeld door leefstijjlcoaches
  • regelmatig evenementen en winacties

met de HEMA zorgverzekering

  • tot 75.- korting op je bril via Pearle, Pearle Studio en Eye Wish opticiens

veelgestelde vragen

Ja. Iedereen mag gratis meedoen met SamenGezond. Een gezonder Nederland is namelijk goed voor iedereen.

De online coach is een gratis dienst waarvoor je je kunt inschrijven. Je ontvangt hierbij zes e-mails met tips, weetjes en opdrachten om gezonde keuzes te maken en vol te houden. Je kiest zelf op welk gebied je gecoacht wordt. Meer informatie over de online coaching via SamenGezond vind je hier.

Door het behalen van je Weekdoel en het meedoen aan verschillende acties kan je loten verdienen. Maandelijks organiseert SamenGezond een loterij waarin de prijzen worden verdeeld over de uitgegeven lotnummers.

pakketwijzer

Ontdek in een paar minuten welke verzekering het best bij je past. Zo ben je nooit over- of onderverzekerd.

naar pakketwijzer

10% korting bij HEMA, online en in de winkel

Na het afsluiten van je zorgverzekering ontvang je een verzekerdennummer. Deze vind je op je polisblad. Wanneer je deze activeert op je HEMA pas account, krijg je het hele jaar door 10% extra korting op bijna alles in de winkel en webshop.

naar winkelkorting