De doorlopende reisverzekering van HEMA

Een reisverzekering is een absolute must-have wanneer je op vakantie gaat. Of je nu één keer per jaar of juist vaker op reis gaat, met de doorlopende reisverzekering van HEMA heb je altijd de zekerheid van een dekking op maat.

Eén verzekering voor al jouw vakanties

Het kiezen van de juiste reisverzekering hangt voor een deel af van de bestemming van je vakantie. Een stedentrip naar een Europese hoofdstad brengt andere risico’s met zich mee dan een duikvakantie in Indonesië of een wintersportvakantie in de Alpen. De standaard basisdekking van onze doorlopende reisverzekering (Europa- en werelddekking) biedt veel zekerheid. Met de aanvullende dekkingen, zoals de annuleringsverzekering, maak je jouw verzekering op maat.

Wanneer een doorlopende reisverzekering?

Wil je op elk moment van het jaar op vakantie, zonder dat je omkijken hebt naar je verzekering? Dan doe je er verstandig aan een doorlopende reisverzekering van HEMA Verzekeringen af te sluiten. Zo kun je altijd zonder zorgen op reis. Ook wanneer het een spontane trip betreft. Welke dekking je nodig hebt, hangt af van je bestemming.

Blijf je altijd binnen Europa? Dan is de Europa-dekking voldoende. Ga je ook wel eens buiten Europa op vakantie? Ook dan ben je bij HEMA Verzekeringen aan het goede adres. Kies in dat geval voor de werelddekking. Uiteraard is de doorlopende reisverzekering aan te vullen met aanvullende dekkingen, zoals vervangend vervoer of annulering. De onderwater- en wintersportdekking zijn standaard inbegrepen.

Scherpe premie, zeer uitgebreide dekking

De doorlopende reisverzekering van HEMA is eenvoudig af te sluiten. En naar kleine lettertjes hoef je niet te zoeken, die zijn er namelijk niet. Eén keer je reisverzekering afsluiten, betekent dat je het hele jaar door zorgeloos en goed verzekerd op vakantie gaat. Je geniet van een ruime dekking, voor een scherpe premie. Zo is je bagage standaard meeverzekerd en kun je in geval van nood een beroep doen op noodhulp en hulpverlening. Bovendien is de verzekering dagelijks opzegbaar. Sluit jouw verzekering niet langer aan op je wensen? Geen probleem. Je kunt je dekking 24 uur per dag eenvoudig aanpassen en uitbreiden via onze website.

Voordelen doorlopende reisverzekering HEMA

✓één keer afsluiten en voortaan elke vakantie goed verzekerd op reis ✓gratis onderwater- en wintersportdekking ✓je bagage is standaard meeverzekerd ✓noodhulp en hulpverlening meeverzekerd ✓verzekering op maat aangezien je zelf de dekking samenstelt ✓24-uurs alarmcentrale ✓dagelijks opzegbaar ✓gemakkelijk alles zelf online regelen, 24 uur per dag